Accelereren bij Ordina

Accelerator: zo investeren we in onze mensen – van junior tot expert

zo investeren we in onze mensen – van junior tot expert

Ordina helpt zijn klanten om ‘ahead of change’ te zijn, zodat ze voorbereid zijn op de toekomst. Om dat te doen, moeten we natuurlijk perfect weten wat er leeft en beweegt. Vandaar onze focus op kennis vergaren en nieuwe technologieën verkennen. Tegelijk zijn we een mensenbedrijf dat dicht bij zijn klanten staat – en dus spelen ook people skills hier een grote rol. Van junior tot medior en senior: bij Ordina ondersteunen we iedereen om zowel hun technische als hun soft skills volop te – blijven – ontwikkelen.

Het management én de businessunits geven hun mensen alle ruimte om opleidingen te volgen, op hun eigen manier en op hun eigen tempo.

∼ Wim Govaerts, learning en development manager

Intensieve traineeships voor starters

Jarenlang al vormen wij gemotiveerde beginners om tot specialisten in hun vakgebied. Of je nu net bent afgestudeerd of je carrière een nieuwe wending wil geven: tijdens onze intensieve traineeships stomen we je in zes tot acht weken klaar om je carrière te kickstarten. Meteen daarna kan je bij een klant aan de slag. Je mentor blijft je begeleiden en laat je stap voor stap groeien in je rol.

Een roadmap voor je ontwikkeling

Je kent ondertussen de knepen van het vak bij Ordina? Ook dan blijven we je stimuleren om je talenten te ontwikkelen. Iedere Ordina-medewerker heeft een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat we jaarlijks uitgebreid bespreken. Wat wil je in het volgende jaar bereiken? Welke projecten vind je fijn en waar ben je sterk in? Hoe zie je jezelf binnen 5 jaar? Samen met jou brengen we de antwoorden in kaart en zoeken we opleidingen die bij je noden en interesses aansluiten.

Medior of senior? Een brede waaier mogelijkheden en veel vrijheid

Van een formeel opleidingstraject en losse interne of externe trainingen tot kennissessies, zelfstudie en conferenties: omdat alle Ordina-businessunits anders zijn, vullen ze hun opleidingsaanpak allemaal enigszins anders in. Er zijn echter twee constantes: je krijgt volop ruimte (lees: tijd) om jezelf té ontwikkelen en je zit zelf aan het stuur van je opleidingsplan. Bovendien moedigen we iedereen aan om zowel technische als soft skills aan te scherpen, zodat elke Ordina-medewerker optimaal gewapend is om ‘ahead of change’ te blijven.

Ontdek hoe Ordina jou laat accelereren. Neem contact met ons op.