Accelereren bij Buscon

Accelereren bij Buscon

Learning & development op maat van mediors en seniors

Als businessconsultant werk je op het snijvlak van technologie en business. Dat betekent dat je mee bent met innovaties, de business kent én goed met mensen kan omgaan. Geen evidentie. Daarom ondersteunen we bij Buscon, de business consultancy-unit van Ordina, al onze mensen – van juniors tot experts – met een brede waaier opleidingen.

Ik heb al veel meer trainingen kunnen volgen dan verwacht. En anders dan bij mijn vorige werkgevers, krijg ik daar ook binnen de werkuren de tijd voor.

∼ Flor Lema, senior analist

Bij Buscon willen we dat al onze mensen bijleren en groeien. Want medewerkers die mee zijn en kansen krijgen, zijn vaak blijer en gemotiveerder. En zorgen zo voor tevreden klanten én, bijgevolg, een succesvolle businessunit. Zo helpen we je om te accelereren:

Traineeships businessanalist voor beginners

Ben je net afgestudeerd en wil je businessanalist worden? Of wil je je carrière een nieuwe wending geven? Twee keer per jaar organiseren we een traineeship businessanalist: een intensieve opleiding waar je de brug leert slaan tussen business en IT. Na een maand heb je een pak technische en soft skills verworven en je eerste certificaten op zak – klaar om bij onze klanten aan de slag te gaan. Ontdek ons traineeship.

Persoonlijk ontwikkelingsplan

Van zodra je bij Buscon start, stippelen we een persoonlijk ontwikkelingsplan uit. Hoe wil je evolueren in je carrière, wat zijn je sterke punten en waar wil je aan werken? Elk jaar schaven we je persoonlijk ontwikkelingsplan bij en kijken we welke opleidingen daarbij aansluiten. Uiteraard sta jij aan het stuur van de planning: niets moet, alles kan.

Het Accelerator-programma: van medior naar senior of van senior naar expert

Een Prince 2-certificaat behalen? Je verdiepen in agile development en scrum? Succesvol pitchen of communiceren met C-level? Het zijn maar een paar voorbeelden van opleidingen die we onze meer ervaren collega’s aanbieden. Op basis van je ontwikkelingsplan kies je elk jaar een aantal trainingen die je wil volgen. Wij zorgen voor ervaren lesgevers – echte experts in hun vakgebied! – en zorgen dat je tijd kan vrijmaken in je agenda.

Competence center: permanent bijleren van je collega’s

Buscon telt vier competence centers: projectmanagement, businessanalyse, change management en kredieten. Onze competence center leads volgen de markt, de trends en nieuwe technologieën op de voet en delen hun kennis met jou tijdens informatie- en kennissessies. Heb je zelf ambitie om inzichten te delen, dan krijg je gegarandeerd kudos van het hele team!

Ook een versnelling hoger schakelen? Neem contact met ons op.