Accelereren bij Clockwork

Accelereren bij Clockwork

Een individueel groeitraject, helemaal op jouw maat.

Als je de juiste mensen samen zet, motiveert en inspireert, dan kan je de zotste dingen bereiken: dat is ons uitgangspunt bij Clockwork, het UX & Service Design-team van Ordina. Onze businessunit bestaat uit collega’s met heel diverse achtergronden maar met eenzelfde startup-mentaliteit, een drive om out-of-the-box te denken en om constant te evolueren. Daarom nemen we opleidingen en loopbaanplanning heel serieus.

Een vast opleidingstraject is er niet, omdat we de individuele sterktes en keuzes van de Clockwork-medewerkers centraal willen zetten. Zij stippelen hun carrièrepad volledig zelf uit – uiteraard met onze volle ondersteuning.

∼ Lode De Bot, project en resource manager

Clockwork biedt zijn medewerkers – van juniors tot mediors en seniors – volop ondersteuning om hun talenten te ontwikkelen. Co-creatie is daarbij het codewoord: jij staat zelf aan het stuur van je loopbaan, wij faciliteren. Zo helpen we jou accelereren:

Het PoP-gesprek: jouw persoonlijk ontwikkelingsplan

Minstens 2 keer per jaar bespreken we de projecten waar je aan werkt. We gaan dieper in op wat je fijn of minder fijn vindt en brengen in kaart waar je in uitblinkt of meer wil over weten. Op basis van die inzichten leggen we een aantal targets vast en kijken we welke opleidingen – technisch, soft skills, enz. – je kan volgen om verder te groeien.

Maandelijkse teammeetings met kennismoment

Elke maand zit je samen met je Clockwork-collega’s voor een update rond klanten, projecten en praktische zaken. Niet enkel het management maar iedereen geeft tekst en uitleg bij hun projecten, successen en knelpunten – zo inspireren jullie elkaar.

Wekelijkse, individuele on-the-job training

Bart, onze businessunit manager, zit wekelijks met jou samen om je werk van de voorbije week te bespreken, vragen te beantwoorden en inzichten uit te wisselen.

Informele kennismomenten voor kruisbestuiving

Elke week geeft één collega over de middag een presentatie rond een trend, tools, methodologie, projecten, enz.

Formele opleidingen?

Vaste opleidingstrajecten of –budgetten zijn er niet, maar Clockwork biedt je volop ruimte om de opleidingen te volgen die nodig zijn om te groeien in je rol. Van conferenties en externe opleidingen tot een opleiding soft skills uit het aanbod van de Ordina Academy: jij bepaalt hoe je je ontwikkeling vorm wil geven.

Ook een versnelling hoger schakelen? Neem contact met ons op.