Accelereren bij VisionWorks

Accelereren bij Data Driven

Permanente ondersteuning – van beginner tot senior

Data storytellers: zo noemen we onszelf bij Data Driven, het BI- en analyticsteam van Ordina. Omdat we gepassioneerd complexe data vertalen naar waardevolle inzichten voor onze klanten. Ons vakgebied is ongemeen boeiend en evolueert razendsnel. Hoe we bijblijven? Van junior tot senior: elke Data Driven-consultant wordt gestimuleerd om bij te leren en te groeien.

Data Driven wil alle consultants helpen om te groeien. Ook seniors. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat iedere collega inzetbaar blijft – ook als ze 10 jaar lang bij dezelfde klant hebben gewerkt.

∼ Kimberly Hermans, data scientist en practice manager

Ga je als junior bij Data Driven aan de slag, dan dompelen we je onder in een bad van intensieve opleidingen en on-the-job training. Naarmate je meer ervaring opdoet, wordt je opleidingscurriculum persoonlijker, maar net zo belangrijk. Zo helpen wij je accelereren:

Beginner? Welkom bij het BI- en analytics traineeship

Droom je van een loopbaan in de wereld van data en analytics? Dan zijn onze jaarlijkse traineeships de perfecte eerste stap. In zes weken stomen we je klaar voor een job in analytics. Je komt in aanraking met BI, datavisualisatie, data science, big data en geografische informatiesystemen, én je behaalt je eerste certificaten.

Junior? Intensieve begeleiding en vorming via onze Academy

Onze juniors werken meteen aan een concreet project. Maar je staat er niet alleen voor: je wordt omringd door collega’s en we verwachten je regelmatig op kantoor voor extra opleidingen. Voor juniors werkten we een aantal vaste opleidingstrajecten uit waarbij je zowel je hard- als soft skills aanscherpt. Via de competence centers zijn er nog extra leermomenten.

Medior en senior? Bijleren op jouw maat, via de community

Werk je al wat langer bij Data Driven, dan heb je vast een carrièrepad voor ogen. Op basis van je sterktes, interesses en ambities stippelen we samen je individuele groeiplan uit, inclusief de – interne of externe – opleidingen die daarin passen. Verplichtingen zijn er niet, maar we stimuleren iedereen om bij te leren – zodat je gemotiveerd én altijd inzetbaar blijft.

Competence center ‘data talks’: permanent bijleren van je collega’s

Data Driven telt vijf competence centers: big data, data science, datavisualisatie, cloud en Microsoft Data Platform en BI. Zij organiseren regelmatig informele ‘data talks’ rond een trend, een hot topic, een technologie of een project – de ideale manier om gedachten uit te wisselen en te leren van collega’s.

Jaarlijkse loopbaangesprekken

Elk jaar bespreken we je loopbaan- en opleidingsplannen in detail. Maar uiteraard staan we elke dag ter beschikking om kansen, opportuniteiten en uitdagingen met jou te bespreken. Data Driven ‘werkt’ immers maar als alle medewerkers gelukkig zijn – en groei speelt daarbij een cruciale rol.

Ook een versnelling hoger schakelen? Neem contact met ons op.