Accelereren bij JWorks

Accelereren bij JWorks

van workshops en in-depth sessies tot conferenties

Een ontegensprekelijke passie voor technologie en een absolute no-nonsense-mentaliteit: ze typeren quasi elke medewerker van JWorks, de Java-businessunit van Ordina. Om op kop te blijven van het technologiepeloton investeren we fors in onze mensen. Of je nu een groentje bent of een doorwinterde Java-consultant: bij ons krijg je permanent kansen om te leren.

Bij JWorks willen we dat elke medewerker aan de top blijft. En dat stimuleren we via workshops, webinars, in-depth opleidingen, blogs en – waarom niet – deelname aan conferenties van New York tot Tokyo. Zo helpen wij je accelereren:

Start je loopbaan bij JWorks of fris je kennis op via de traineeships

Twee keer per jaar organiseren we een intensief traineeship (6 weken) waar de basics van verschillende technologieën aan bod komen. De sessies zijn een ideale springplank naar je loopbaan bij JWorks. Maar ook als meer ervaren consultant kan je je inschrijven om je kennis over een bepaalde technologie op te frissen.

Word expert: schrijf je in voor onze in-depth Accelerator-tracks

Ben je al even bij JWorks aan de slag en wil je je onderdompelen in een bepaald domein? Dan zijn er de Accelerator-tracks. Geen maandenlange opleidingen maar een reeks van intensieve sessies die inzoomen op één bepaald topic. Wij zorgen dat je ruimte krijgt in je agenda (5-tal dagen per track) om je volledig op het onderwerp te focussen, zodat je een echte expert wordt.

Leer van je collega’s tijdens de competence center kennissessies

JWorks telt meer dan tien competence centers die de trends en de nieuwste technologie op de voet opvolgen. Heel regelmatig delen we die inzichten tijdens interne workshops, kennissessies en webinars. Bovendien pakken we ook graag extern met die kennis uit: als je je passie voor technologie combineert met een vlotte pen, dan word je blogger voor de JWorks-tech blog.

Scherp je soft skills aan bij de Ordina Academy

Of je nu een echte techie of business-minded bent, je moet vlot in team én met klanten kunnen werken. De Ordina Academy organiseert een brede waaier opleidingen waarin je je soft skills kan verfijnen.

Verleg je grenzen: bezoek – of spreek op – een conferentie

Elk jaar kan je, samen met collega’s, op onze kosten een belangrijke internationale conferentie bijwonen – een ideale gelegenheid om je kennis op te krikken én om de teamspirit bij JWorks een boost te geven. We moedigen je trouwens ook aan om zelf spreker te worden op seminaries en JWorks zo in the picture te zetten.

Bespreek je groeiambities

Tijdens regelmatige evaluatiemomenten polsen we naar je interesses, dromen en ambities, bepalen we samen je objectieven en kijken we welke ondersteuning je nodig hebt om je objectieven te behalen. Niets moet, alles kan, om ervoor te zorgen dat jij volop voldoening uit je job haalt.

Ook een versnelling hoger schakelen? Neem contact met ons op.