Accelereren bij VisionWorks

Accelereren bij SAP

Persoonlijk opleidingsplan voor elke consultant

Van specialisten in businessprocessen en technische kraks tot mannen/vrouwen met een passie voor de allernieuwste technologie: bij het SAP-team van Ordina staan meer dan 100 consultants klaar om van elke klant ‘een best-run business’ te maken. Om ervoor te zorgen dat onze consultants die taak met verve blijven vervullen, stimuleren we hen om continu te leren.

Bij Ordina krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij kiest. Als je toont dat je wil bijleren – en dat hoeft helemaal niet alleen in je eigen vak te zijn – dan kan dat. Dat is toch vrij uniek.

– Johan Verckens, Sr. SAP Netweaver consultant

Wat de SAP-ambities van een organisatie ook zijn, Ordina ondersteunt ze. We herdenken businessprocessen, implementeren SAP-oplossingen, beheren IT-infrastructuur en/of denken mee over innovatieve technologie waarmee onze klanten het verchil kunnen maken. Voor elke taak hebben we experts aan boord – van pasafgestudeerden tot seniors. Met andere woorden: ons SAP-team is buitengewoon divers. Zo helpen we iedereen accelereren: 

Je eerste stappen in de wereld van SAP? Welkom op de SAP-traineeships

SAP-consultant word je niet op de schoolbanken. Wel bij Ordina. Of je nu pas afgestudeerd bent of je loopbaan een SAP-wending wil geven: onze SAP-traineeships maken in één maand een junior SAP consultant van je. Onder de deskundige begeleiding van onze senior consultants leer je de technische en functionele fundamentals, inclusief een aantal soft skills. Daarna kan je meteen als technical of functional SAP consultant aan de slag, met de steun van een technisch mentor.

Ontdek onze traineeships:  SAP Cloud Platform en S/4HANA

Iedereen zijn persoonlijk ontwikkelingsplan

Iedere consultant in ons team heeft een persoonlijk ontwikkelingsplan, dat we jaar na jaar verfijnen en bijstellen. Op basis van je competenties, interesses en langetermijnambities bepalen we welke richting je uit zal gaan en welke coaching en opleidingen je daarvoor nodig hebt. Jouw wensen staan daarbij centraal: wil je een andere richting uit, wil je een specifieke opleiding of wil je heel even, om persoonlijke reden een opleidingspauze inlassen – alles is bespreekbaar.

Mediors en seniors: blijven leren

Als SAP-consultant leer je enorm veel on-the-job: elke klant en elk project brengen immers nieuwe uitdagingen mee. Daarnaast krijg je de kans – en de tijd – om een brede waaier opleidingen te volgen, seminaries bij te wonen en beurzen te bezoeken – om zo je persoonlijke ontwikkelingsdoelstellingen te bereiken:

  • Opleidingen rond soft skills via de Ordina Academy
  • Technische opleidingen via zelfstudie, seminaries of specifieke cursussen (bv. om bepaalde SAP-certificaten te behalen)
  • Bezoek aan beurzen en deelname aan SAP-events

Informeel kennis uitwisselen tijdens de competence center meetings

De SAP-businessunit bestaat uit vier competence centers, waar we trends en nieuwe ontwikkelingen op de voet volgen en nieuwe technologie onderzoeken en testen. Elke maand delen we onze ervaringen en inzichten tijdens een kennissessie. Meer dan leren, is dit ook een uitstekende manier om bij te praten met je collega’s.

SAP-businessunit meeting: inspiratie, informatie … en een drink!

Omdat de meesten van ons team elke dag aan het werk zijn bij klanten in alle hoeken van het land,  vinden we het cruciaal om iedereen elk kwartaal samen te brengen. Tijdens onze kwartaalmeeting brengen we je helemaal up to speed over alle nieuwe projecten, klanten en SAP-technologie én ontmoet je steevast nieuwe collega’s – waarmee je na afloop een glas kan drinken.

Ook een versnelling hoger schakelen? Neem contact met ons op.