Accelereren bij Security & privacy

Accelereren bij Security en privacy

van kennissessies en opleidingen tot je persoonlijke mentor

Van IT-experten en businessconsultants tot juristen: bij het security- en privacyteam van Ordina hebben we heel diverse achtergronden. Maar we hebben natuurlijk allemaal een basiskennis van security, inclusief de nodige certificaten. Onze expertise scherpen we permanent aan via opleidingen, kennissessies, zelfstudie, enz. – afhankelijk van onze interesses en ambities. Of je nu als junior of als senior aan boord komt: bij ons krijg je volop kansen om jezelf te ontplooien.

Wij willen het allerbeste security- en privacyteam van België worden. Daarom halen we graag echte kenners aan boord. Gemotiveerde beginners vormen we tot specialisten in ons vakgebied. Continue bijscholing? Dat is een absolute conditio sine qua non. Zo helpen we jou accelereren:

The basics: traineeship information security consultant

Interesse in een job in security & privacy? Dankzij ons traineeship krijg je in zes weken de basics onder de knie. Tijdens workshops, classroomtrainings en zelfstudiemomenten kom je in aanraking met zowel het technische als het operationele verhaal van security. Je behaalt zelfs meteen je eerste certificaten. Zo heb je voldoende bagage om je carrière te kickstarten. Ontdek het traineeship information security consultant.

Het vertrekpunt: jouw persoonlijk ontwikkelingsplan

Van zodra je bij ons begint, maken we werk van je persoonlijk ontwikkelingsplan. Wat wil je in het eerste jaar bereiken? Wat zijn je sterktes? Hoe zie je jezelf binnen 5 jaar? Samen met jou brengen we de antwoorden in kaart en zoeken we opleidingen die bij je noden aansluiten. Het plan wordt uitgebreid besproken met je buddy/mentor, de businessunitmanager en de resourcemanager – het is tenslotte de basis van je verdere loopbaan.

Medior of senior? Een brede waaier mogelijkheden en veel vrijheid

Afhankelijk van je rol (technisch, operationeel) en je interesses, kan je als medior of senior kiezen uit een brede waaier opleidingen. Van zelfstudie, een korte interne training, een vijfdaagse opleiding bij de Ordina Academy tot deelname aan een conferentie: je krijgt alle vrijheid om je trainingsagenda zelf in te vullen. Bij een volgende feedbacksessie letten we er wel op dat je je ontwikkelingsplan hebt vastgepakt!

Inspiratie dankzij tweemaandelijkse teammeetings

Om de twee maanden zit je samen met het hele Security-team voor een update rond klanten en projecten. Een à twee collega’s stellen een recente klantencase voor, die je inspireert voor jouw projecten.

Maandelijkse kennissessies

Elke maand organiseren we een kennissessie waar een van je collega’s dieper ingaat op een security-gerelateerd onderwerp: een technologie, een trend, een project, enz. De topics worden bepaald op basis van jouw input en feedback en er is uiteraard veel ruimte voor interactie.

Van dag één tot we je uitzwaaien: je persoonlijke buddy en mentor

Tijdens je eerste weken bij het Security-team ontfermt een buddy zich over jou: hij/zij maakt je helemaal wegwijs in onze organisatie en team. Daarna krijg je je eigen mentor: een collega waarbij je terechtkan met elke vraag of opmerking, met wie je kan ‘sparren’ en die je ideeën of uitdagingen met een frisse blik bekijkt. Een formule die heel erg gesmaakt wordt bij iedereen – van junior tot senior.

Ook een versnelling hoger schakelen? Neem contact met ons op.