website-big-data-traineeship

Big data expert worden? Schrijf je in voor het Big Data Traineeship!

Hoe ziet jouw zomer eruit? Reizen, relaxen en festivals? Wat als je je na die welverdiende ontspanning ook kon klaarstomen voor een buitengewoon boeiende loopbaan? Heb je een IT-achtergrond én interesse in (big) data, dan zorgt Ordina voor je springplank: tijdens ons Traineeship-traject dompelen we je volledig onder in de wereld van big data – helemaal op onze kosten.

Klaar voor de sprong? ??

Big data en AI zijn booming. Ook bij Ordina. Van een sneakergigant, een Vlaams mediabedrijf en een Belgische telecomreus tot de Haven van Rotterdam: allemaal vertrouwen ze op onze dataexperts om een versnelling hoger te schakelen. Daarom wil de VisionWorks-businessunit, die alle Ordina-datacracks bundelt, 15 nieuwe collega’s inwijden in de wereld van big data.

Wat is het Big Data Traineeship? ??‍♂️

Het concept? In acht weken (1 augustus tot eind september) stomen onze experts je klaar om bij onze klanten met big data aan de slag te gaan. Na een intensieve, algemene opleiding van vier weken, verdiep je je tijdens een bootcamp in het topic van je keuze: AWS, Microsoft BI, Power BI, Data Science, Python of Tableau.

Bereid je voor op een reeks theoretische sessies, afgewisseld met heel veel praktijkoefeningen, zodat je hands-on ervaring kan opdoen. Naast hard skills krijg je trouwens ook soft skills aangereikt: je leert vlot samenwerken, presenteren, adviseren, enz. – zodat je Ordina met verve kan vertegenwoordigen bij de klant.

Waarom zou ik de training volgen? ?

Omdat we weten dat onze traineeships steevast uitstekende medewerkers oplevert, ben je vanaf dag één van je opleiding een Ordina-medewerker met een vast contract. Na de stoomcursus krijg je ons volste vertrouwen om meteen aan een boeiend, concreet project te werken bij een van onze klanten. Met de nodige ondersteuning van je collega’s, uiteraard. Die ondersteuning garanderen we trouwens gedurende je hele loopbaan, want Ordina hecht ontzettend veel belang aan opleiding en ontwikkeling. Voor je het weet evolueer je zo misschien naar expert in artificiële intelligentie/machine learning, datavisualisatie, of een ander innovatief domein.

Trouwens, hebben we al vermeld dat het bij Ordina ontzettend leuk werken is? Je komt terecht in een bedrijf met een heel open, transparante cultuur dat zijn mensen – jou dus – echt centraal zet. Je leert ontzettend snel bij, dankzij onze opleidingen, competence centers en je slimme collega’s, waaronder een aantal autoriteiten op het vlak van datawetenschap. En je ontdekt snel dat we bij Ordina ook graag wat stoom aflaten op LAN-parties, sportuitdagingen, het jaarlijks unitweekend of gewoon met een drink, om het weekend in te zetten.

Door het traineeship rond data sta je stevig genoeg in je schoenen om als big data engineer samen bij een klant te werken.

– Jochen Van de Voorde, big data competence lead

Wat Jochen doet bij Ordina? Lees zijn verhaal

Voor wie is het Big Data Traineeship? ?

Of je nu net afgestudeerd bent, met een IT-diploma (bachelor of master), of een ervaren IT’er bent op zoek naar een nieuwe wending, wij ontvangen je met open armen. Op voorwaarde dat je je IT-achtergrond combineert met een flinke portie leergierigheid en een ongebreideld enthousiasme om in de toekomst met data aan de slag te gaan.

Solliciteer vandaag nog en tel nu al af naar de zomer! ? ☀️

Tot binnenkort?

foto Anthony Coppens
Anthony Coppens
Resource manager