Business acceleration in public

Duurzame digitale versnelling voor publieke organisaties met low code.

Steeds meer publieke organisaties worstelen met de snel veranderende wensen en behoeften vanuit burgers, bedrijfsleven en politiek. Informatie, producten en diensten moeten gemakkelijk en snel beschikbaar zijn. Niet langer alleen via websites, maar vooral ook via (mobiele) applicaties, die bovendien moeten voldoen aan eisen op het gebied van security, privacy en toegankelijkheid. Tegelijkertijd is er vanuit uw eigen organisatie een continue vraag naar nieuwe oplossingen om businessdoelen te realiseren. Voor veel publieke organisaties wordt het daarom steeds belangrijker om snel te kunnen inspelen op veranderingen in die vraag, om zo te voorkomen dat ze achterop raken in de digitale transformatie.

Brug tussen businessbehoeften en IT

De Ordina Solution for Business Acceleration in Public helpt publieke organisaties om digitaal te versnellen, zodat u op het gebied van IT kunt blijven voldoen aan de steeds veranderende wensen en behoeften vanuit de burger en politiek. Dat doen we met het low-codeplatform Mendix, waarmee eenvoudig portalen en (mobiele) applicaties gecreëerd kunnen worden in slechts een fractie van de tijd die traditionele ontwikkelingsmethodes normaal nodig hebben.

Het platform van wereldleider Mendix is een van de snelste en makkelijkst te gebruiken low-codeplatformen. Er is voor eenvoudige applicaties geen hoogwaardige IT-kennis benodigd om iteraties uit te voeren. Zo kunt u zelf aan de slag en houdt u zelf controle over uw applicaties. Zo slaat u een brug tussen business en IT en kunt in samenwerking met onze specialisten snel nieuwe oplossingen ontwikkelen die direct toegevoegde waarde leveren.

Onze High performance teams helpen u niet alleen bij het bouwen, testen en implementeren, maar nemen ook beheer en doorontwikkeling van de oplossingen voor hun rekening. Daarmee is uw IT-landschap wendbaar, kunt u altijd adequaat inspelen op de veranderende actualiteit en biedt u een optimale gebruikerservaring met moderne user interface, die ook uw business een boost geeft.

Onze aanpak

Met bijna vijftig consultants behoren we tot de top-4 Mendix-leveranciers.
Binnen de publieke sector hebben we de afgelopen jaren een gedegen track record opgebouwd met succesvolle Mendix-projecten. Met deze kennis en ervaring hebben we diverse overheidsspecifieke bouwblokken ontwikkeld, waardoor we veilig en snel veelgebruikte onderdelen  kunnen toevoegen.
Dankzij onze schaalgrootte kunnen we bovendien gemakkelijk opschalen en binnen vrijwel elk IT-landschap een grondige implementatie van het Mendix-platform realiseren.
Vanaf dat punt kunnen veel organisaties, al dan niet met hulp van onze experts, zelf van start met hun digitale versnelling. Zodoende biedt Ordina een duurzame oplossing voor de toekomst.