BP

Business platforms

Haal meer uit veilige en robuuste ICT. Creëer meer waarde met uw business platforms

Business platforms zijn cruciaal voor organisaties. Of het nu gaat over operations & planning, finance of sales; ze moeten altijd beschikbaar zijn en ruimte bieden voor waardegedreven innovaties die in dienst staan van gebruikerstevredenheid, prestaties en effectiviteit. Maar hoe realiseer je dat? Met Ordina als partner.

Business platforms

Ordina haalt alles uit uw Business platforms. Eén: we zorgen dat ze de continuïteit van processen garanderen. Twee: we optimaliseren de ICT-strategie om maximaal te kunnen profiteren van technologische mogelijkheden, kosten te beheersen en de platforms actueel en renderend te maken. En drie: we zorgen dat uw business platforms wendbaar genoeg zijn om mee te bewegen met uw organisatie en de ecosystemen waarin u opereert. Dit doen we als volgt.

 1. Simplify
  Ordina gelooft in een stabiele en eenvoudige basis. Daarom zetten wij in op robuustheid, flexibiliteit, rationalisatie en reductie van de complexiteit van business platforms. Zo zorgen we dat u de wirwar aan oude systemen en applicaties achter u kunt laten. Ook als er nog een kleine groep medewerkers van gebruikmaakt of als ze op meer plekken zijn geïnstalleerd.
 2. Surround
  Wij vergroten de productiviteit en wendbaarheid van uw business platforms door low code-platforms en andere business apps om de gestandaardiseerde kern heen te bouwen. Zo borgen we de betrouwbaarheid van de business platforms, zorgen dat u flexibel nieuwe oplossingen kunt omarmen en dat u deze slim en snel kunt ontsluiten naar gebruikers.
 3. Innovate
  We kunnen meerwaarde creëren door nieuwe technologieën en werkwijzen te koppelen aan uw business platforms. Of dit nu gaat over een Internet-of-things-toepassingen in combinatie met SAP-systemen, assetmanagement en earth observation of totaal andere werkwijzen en technologieën; wij zorgen dat u met uw business platforms maximaal kunt profiteren van technologische innovaties.
 4. Partners
  We geven u hierbij het advies mee om strategisch naar uw partnerlandschap te kijken en partners te selecteren op basis van specifieke behoeften binnen uw business platforms. Van experts voor het beheren van uw legacy-systemen tot specialisten voor het beheer en ontwikkeling van (multi)cloudoplossingen. Zo optimaliseren we samen de waarde van uw business platforms

Ook meer uit veilig en robuuste ICT halen?

Wilt u ook competitief voordeel behalen met business platforms, maar weet u niet precies wat de juiste ICT-keuzes zijn om daartoe te komen? Ga de uitdaging aan met de beproefde aanpak van Ordina.