Cyber

Cybersecurity & Compliance

Informatiebeveiliging en kwaliteitseisen geborgd vanuit techniek, organisatorische vraagstukken en personele aspecten.

In deze tijd van digitale transformatie is cybersecurity voor elk bedrijf in elke sector een randvoorwaarde. Wie securityrisico’s negeert, brengt niet alleen de continuïteit van zijn eigen bedrijf in gevaar, maar ook uw stakeholders. Tegelijkertijd moet u voldoen aan allerlei wet- en regelgeving die wordt opgelegd door onder meer de overheid en interne stakeholders.

Welk vraagstuk heeft u?

Het is van groot belang om uw IT-omgeving te beschermen en te voldoen aan de actuele wet- en regelgeving. Met de Ordina-businesspropositie Cybersecurity & Compliance maken we uw organisatie enerzijds veiliger en weerbaarder tegen cyberaanvallen. Anderzijds nemen we alle zorgen rondom regelgeving, validatie en kwaliteitseisen uit handen.

Aanpak

We hanteren hierbij een integrale aanpak, waarin techniek, organisatorische vraagstukken en menselijke aspecten zijn meegenomen. Dat doen we in multidisciplinaire teams waarin verschillende expertises zijn gebundeld. Deze teams zorgen ervoor dat cybersecurity en compliance worden verankerd in uw bedrijfsvoering. Zodat u zich volledig kunt richten op de digitale transformatie van uw organisatie.

Onze solutions

Meer informatie of vragen?

Mark Vandenwauver
Mark Vandenwauver
Business unit manager
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +32 470 24 85 81 Stuur een e-mail