Digital acceleration

Ontdekken, realiseren en verankeren van meerwaarde voor het opzetten en uitvoeren van uw digitale strategie.

Veel bedrijven vinden het lastig om hun digitale strategie handen en voeten te geven. Vaak ligt er wel een visie of plan, maar ontbreekt een duidelijke roadmap. Ook gaan de technologische- en businessontwikkelingen zó snel, dat ze moeilijk bij te houden zijn. Voor organisaties die er wél in slagen om tijdig hun businessmodel aan te passen en te innoveren, dienen zich continu nieuwe mogelijkheden aan. Ordina helpt u om die kansen te benutten en de verandering voor te blijven.

Om als organisatie wendbaar te blijven in de digitale transformatie is het cruciaal om data en techniek onderdeel te laten zijn van niet alleen de dagelijkse operatie, maar ook de strategische besluitvorming.  Ordina begeleidt uw organisatie bij de digitale transformatie, waarbij we samen de meerwaarde voor uw business ontdekken, realiseren en verankeren. Zo kunt u digitaal versnellen. Daarbij hebben wij altijd oog voor (de samenhang tussen) data, het benodigde businessplatform en de security aspecten.

Toegevoegde waarde van digitaal versnellen

  • Kortere time-to-market
  • Hogere klanttevredenheid, NPS en betere CX
  • Extra informatie en data (die kunnen worden omgezet in klantwaarde)
  • Procesoptimalisatie / kostenverlaging
  • Nieuwe businessmodellen

Klantcase: D’Ieteren – Via één muisklik naar een nieuwe Volkswagen

Vandersteen - D'Ieteren

Autobedrijf D’Ieteren vroeg Ordina België de autoverkoop via het web te versoepelen en versnellen. Voor Volkswagen beschikte het bedrijf al wel over een digitaal platform, maar dat was aan een upgrade toe en nu gingen de wensen verder. Klanten moesten hun auto volledig online kunnen kopen. Lees meer. 

Een nieuwe generatie doet alles met digitale tools. Daar willen we goed mee communiceren.

Onze aanpak

Binnen onze businesspropositie Digitale acceleratie hanteert Ordina een integrale aanpak, waarin we niet alleen techniek en organisatorische vraagstukken, maar ook de menselijke aspecten meenemen. Een succesvolle adoptie van de nieuwe manier van werken staat of valt immers met de mate waarin de gebruikers binnen uw organisatie de verandering omarmen. Onze aanpak bestaat uit drie stappen: value discovery, value delivery en value assurance. Wilt u meer weten over deze stappen? Download dan de leaflet of neem contact met ons op.

Aanpak Digitale acceleratie

Onze solutions

Meer informatie? Neem contact op met Jan.

Jan Galicia
Jan Galicia
General Manager Portfolio & Business Development
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +32 (0)477 372 468 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een e-mail