Digitale acceleratie

Ontdekken, realiseren en verankeren van meerwaarde voor het opzetten en uitvoeren van uw digitale strategie.

Veel bedrijven vinden het lastig om hun digitale strategie handen en voeten te geven. Vaak ligt er wel een visie of plan, maar ontbreekt een duidelijke roadmap. Ook gaan de technologische- en businessontwikkelingen zó snel, dat ze moeilijk bij te houden zijn. Voor organisaties die er wél in slagen om tijdig hun businessmodel aan te passen en te innoveren, dienen zich continu nieuwe mogelijkheden aan. Ordina helpt u om die kansen te benutten en de verandering voor te blijven.

Om als organisatie wendbaar te blijven in de digitale transformatie is het cruciaal om data en techniek onderdeel te laten zijn van niet alleen de dagelijkse operatie, maar ook de strategische besluitvorming.  Ordina begeleidt uw organisatie bij de digitale transformatie, waarbij we samen de meerwaarde voor uw business ontdekken, realiseren en verankeren. Zo kunt u digitaal versnellen. Daarbij hebben wij altijd oog voor (de samenhang tussen) data, het benodigde businessplatform en de security aspecten.

Toegevoegde waarde van digitaal versnellen

  • Kortere time-to-market
  • Hogere klanttevredenheid, NPS en betere CX
  • Extra informatie en data (die kunnen worden omgezet in klantwaarde)
  • Procesoptimalisatie / kostenverlaging
  • Nieuwe businessmodellen

Onze aanpak

Binnen onze businesspropositie Digitale acceleratie hanteert Ordina een integrale aanpak, waarin we niet alleen techniek en organisatorische vraagstukken, maar ook de menselijke aspecten meenemen. Een succesvolle adoptie van de nieuwe manier van werken staat of valt immers met de mate waarin de gebruikers binnen uw organisatie de verandering omarmen. Onze aanpak bestaat uit drie stappen: value discovery, value delivery en value assurance. Wilt u meer weten over deze stappen?  Neem contact met ons op.

Aanpak Digitale acceleratie

Meer informatie? Neem contact op met Bart.

Bart Haedens
Bart Haedens
Business unit manager
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +32 496 55 12 18 Stuur een e-mail