HPT

High performance teams

Sneller klantwaarde creëren met Ordina’s professionele topteams in IT

De wereld om u heen digitaliseert. Banken worden techbedrijven, overheidsinstanties zetten in op digitale interactie met burgers en ook in de industriële sector verhogen innovaties de klantwaarde. Razendsnel kunnen vernieuwen of langzaam verdwijnen. Daar komt het op neer. Een behoorlijke uitdaging als uw workforce daar (nog) niet klaar voor is. Daarom zijn er High performance teams van Ordina. Met deze High performance teams kunt u in korte tijd maximale klantwaarde creëren.

High performance teams

High performance teams zijn multidisciplinaire coalities van professionals die op elkaar zijn ingespeeld. En meester zijn in alle relevante technologieën: van Java tot Microsoft. Geschikt als u bijvoorbeeld de time-to-market wilt verkorten, de kwaliteit van IT-toepassingen wilt verhogen of uw primaire proces wilt optimaliseren. Waar u ze verder aan herkent?

hpt

 1. DevOps-cultuur
  High performance teams werken nauw samen op basis van een DevOps-cultuur. Daarin staan drie dingen centraal: vertrouwen, bevlogenheid en vakmanschap. Ze knippen het project op in behapbare doelen en realiseren die kortcyclisch.
 2. Measure & improve
  De mindset van een High performance team is gericht op continu verbeteren. Onderlinge coaching en het meten van effectiviteit spelen dan ook een prominente rol in het team. Ze sturen met gerichte metrieken op business waarde.
 3. Automation first
  Maximale automatisering van het voortbrengingsproces en borging van kwaliteit. High performance teams gebruiken een vaste set aan tools en business platforms, waarmee ze processen vereenvoudigen en tijd besparen in het ontwikkelproces.
 4. Agile governance
  Zelfvertrouwen in een team, zelforganisatie en doelgedreven sturing; de context rondom het team is van invloed op hun prestaties. Wij zorgen voor agile governance. Oftewel: de juiste toepassing van agile principes en waarden. Zodat High performance teams hun volledige potentie verzilveren.

Ordina’s methodiek

We ontwikkelen de High performance teams op basis van een beproefde aanpak. Eerst formeren we een team van mensen met complementaire skills en profielen, afgestemd op uw doel. We faciliteren de teams met een moderne toolset en laten ze profiteren van de inzet van agile coaches, automation experts, serious gaming en good practices, waardoor ze zich in rap tempo ontwikkelen. Terwijl vanuit het waarderen team- en business-stakeholders de belangrijkste indicatoren bepalen en daarop acteren en sturen.

Ook sneller waarde creëren?

Wilt u ook competitief voordeel behalen met High performance teams? We leveren High performance teams die grote expertise hebben in tal van technologieën. Dankzij de omvang van onze organisatie kunnen we bovendien snel opschalen.


High performance team aan het werk bij TVH


High performance team aan het werk bij Proximus & Touring


 

SPRINT magazine over High performance in ICT