Foto agile werken

High performance teams

Cocreatie en talentontwikkeling in multidisciplinaire teams.

Het vergroten van klanttevredenheid, kwaliteit, synergie en probleemoplossend vermogen. Meer effectiviteit, resultaatgedrevenheid en wendbaarheid. Of een boost geven aan de creativiteit, innovatie en collectieve intelligentie binnen hun organisatie. Veel organisaties hebben ontdekt wat je kunt bereiken als ze met een multidisciplinair team kort-cyclisch werken aan een vastomlijnd doel. Veel organisaties worstelen echter met het maximaal laten presteren en renderen van die teams. Terwijl dit juist essentieel is om meer snelheid en waarde voor klanten te realiseren.

U bepaalt de prioriteit, het High performance team levert

De High performance teams van Ordina zijn een duurzame oplossing voor de groeiende behoefte aan goed werkende ontwikkel-, beheer- of andersoortige teams in een digitale omgeving. Deze multidisciplinaire teams hebben een ideale mix aan expertises en persoonlijkheden. Prioriteiten worden gesteld op basis van de impact en de te realiseren doelen voor uw organisatie. Dat zorgt voor focus; er wordt alleen gewerkt aan de zaken die op dat moment het belangrijkst zijn voor u en uw klanten. U bepaalt als opdrachtgever de prioriteit, het High performance team levert.

Ordina heeft de juiste experts en werkwijze in huis om snel tot een goed werkend team en resultaat te komen. Onze Team Performance Coaches helpen het team – en daarmee uw organisatie – daarbij naar een hoger niveau.

Toegevoegde waarde High performance teams

  • Vliegende start | Snel en efficiënt van start met een team dat snel op niveau is.
  • Continuïteit | Uw eigen medewerkers kunnen meedraaien en zodoende leren in een High performance team. Dit zorgt voor borging van de werkwijze en nog snellere integratie van het team in de organisatie.
  • Betrokkenheid | U werkt met een betrokken partner en een betrokken team, die de verantwoordelijkheid nemen voor continuïteit en doorlopend werken aan hun performance.
  • Heldere afspraken | Eén contact en één contract voor een compleet team.

Lees meer over Ordina High performance teams in onze leaflet Cocreatie en talentontwikkeling in multidisciplinaire teams.

Klantcase: High performance team Ordina ondersteunt Rabobank bij fraudedetectie

In de digitale wereld slaan steeds meer criminelen hun slag. De vraag is hoe de Rabobank zichzelf en haar klanten beschermt tegen internetcriminaliteit. Een High performance team van Ordina ging bij de Rabobank aan de slag om de bank te ondersteunen bij fraudedetectie.

Door de keuze voor een High performance team van Ordina hebben we een maand of drie gewonnen.

Onze aanpak

Ordina zorgt voor continuïteit en coaching op weg naar maximale prestaties van het High performance team. Dat realiseren we dankzij de juiste teamsamenstelling, met de ideale mix aan expertises en persoonlijkheden. Maar ook door de snelheid waarmee we een team samenstellen én op het gewenste niveau brengen. De High performance teams van Ordina komen tot maximaal resultaat in organisaties die gewend zijn aan het werken in teams met sturing vanuit de business. Maar we ondersteunen ook organisaties die deze manier van werken nog aan het ontwikkelen zijn, in hun transitie. Wat de situatie van uw organisatie ook is, we werken volgens een vast stappenplan dat voor elke organisatie een passende aanpak oplevert.

Meer informatie of vragen?

Tjeerd Wichers
Tjeerd Wichers
Directeur High performance teams
Klik om direct telefonisch contact op te nemen: +32 15 29 58 58 Bekijk mijn profiel op Linkedin Stuur een e-mail