IDGO

Intelligente datagedreven organisaties

Ontketen de kracht van uw data! Verhoog uw slagvaardigheid, optimaliseer de (klant)beleving en introduceer nieuwe businessmodellen.

Van een perfecte doorstroming in de haven tot een financieel dashboard en van real-time monitoring in de meldkamer tot up-to-date cliëntgegevens voor wijk-verplegers. Wie data snel kan omzetten in waardevolle informatie en dit als zakelijk kompas gebruikt, presteert beter en blijft relevant. Dit noemen we een Intelligente data gedreven organisatie. Gaat u mee?

Intelligente data gedreven organisaties

Als Intelligente data gedreven organisatie weet u precies wat er speelt in uw omgeving. U herkent nieuwe behoeften in de markt dankzij de relevante data die u verzamelt en ontwikkelt uw organisatie door deze data steeds sneller en bewuster in te zetten. Om processen te optimaliseren én continu nieuwe waarde toe te voegen aan uw dienstverlening richting medewerkers en klanten. Maar hoe maakt u leren, evalueren en groeien onderdeel van uw core business?

Drie randvoorwaarden

Er zijn drie randvoorwaarden waaraan invulling moet worden gegeven om een Intelligente datagedreven organisatie te realiseren. Ordina helpt u bij de invullen ervan. Met oog voor lagere kosten en privacy & security.

idgo

 

 1. Capture & manage
  We brengen de relevante in- en externe databronnen in kaart, zorgen dat u deze kunt verzamelen én toegankelijk kunt maken voor de juiste personen in uw organisatie of voor uw klanten. Denk bijvoorbeeld aan data uit sensoren, smart devices, camera’s, RFID óf het onttrekken van data uit open sources.
 2. Analyze & insight
  We bieden u oplossingen om de mix aan data te analyseren, nieuwe verbanden te ontdekken en dieper inzicht te vergaren in uw bedrijfsprocessen. Zo vormt zich een digitaal spiegelbeeld van de wereld om u heen. En dat levert nieuwe inzichten op over klanten en processen die u kunnen helpen om bedrijfsprocessen efficiënter in te richten en klanten beter van dienst te zijn.
 3. Activate, optimize & innovate
  We zorgen dat u kansen verzilvert door uw ICT-landschap te verrijken met data gedreven applicaties en zelflerende systemen. Aan de ene kant kunt u hierdoor snel inspelen op de veranderende wensen van uw klanten en medewerkers. Aan de andere stelt de continue verwerking van data u in staat om de kansen en bedrei-gingen van morgen te voorspellen. En om daarop te anticiperen met nieuwe businessmodellen.

Ook meer sturen op data?

Wilt u ook competitief voordeel behalen door meer sturen op basis van data, maar weet u niet precies wat de juiste ICT-keuzes zijn om daartoe te komen? Ga de uitdaging aan met Ordina en wordt een Intelligente data gedreven organisatie. We kunnen u onder meer van dienst zijn op het gebied van:

 • Advanced analytics
 • Metadata management
 • Datamigratie
 • Data driven applicaties
 • Smart asset management

Bekijk de film omtrent IoT voor het onderhoud van kabelhaspels