Accumalux kiest voor de SAP Sales Cloud-oplossing

Accumalux heeft productievestigingen in Luxemburg, Tsjechië, Bulgarije en Rusland, die het bedrijf in de staat stellen haar producten optimaal te leveren aan ’s werelds meest leidende batterijfabrikanten. Bijna 400 mensen van de Accumalux Groep, verspreid over de hele wereld, doen hun best om oplossingen in spuitgieten te leveren om de hoogst mogelijke klantentevredenheid te bereiken. Accumalux hecht veel belang aan een continue verbetering en innovatie om zo goed mogelijk te kunnen voldoen aan de behoeften van haar klanten.

Accumalux heeft ervoor gekozen om te investeren in een moderne, complete, flexibele en gebruiksvriendelijke Customer Relationship Management-oplossing. Daarvoor was Salesforce top of mind… tot de SAP Sales Cloud oplossing binnen de SAP C/4HANA-suite opdook. De functionaliteiten voor sales, marketing en klantenservice, volledig geïntegreerd met SAP ERP, cloud-gebaseerd en eenvoudig te implementeren waren een game changer.

Op basis van een complete set van sales- en servicegerelateerde business requirements implementeerde Ordina in een mum van tijd een oplossing die een 360° beeld geeft van elke klant, een eenvoudige bezoekplanning & uitvoerende ondersteuning, een snelle offerte- en ordermanagementproces en een state-of-the-art rapportage.

Kortom bij Accumalux ligt de focus op klantgerichtheid en klanttevredenheid.