admb_

ADMB, digitale werkomgeving – startbaan voor productiviteit

Hoe zet een bedrijf met verschillende operating companies een efficiënte, veilige en innovatieve digitale werkplek op voor bestaande en nieuwe medewerkers?

ADMB, een groep met meer dan 1500 medewerkers ondersteunt dagelijks het personeelsbeleid van tienduizenden ondernemers en organisaties. Van opstart tot loonadministratie, van recrutering tot preventie, van kinderbijslag over verzekeringen tot HR-advies.

Fusies en samenwerkingsverbanden maakten dat een toekomstbestendige, centrale architectuur voor de digitale werkplek 2020 noodzaak werd. Ordina’s BPS-team zette er de schouders onder: een vernieuwde back-end infrastructuur met stabiele, flexiebele en centraal opvolgbare systemen (Microsoft SCCM, Hyper-V 2016, Citrix Provisioning Server, nieuw Hosting datacenter, LAN segmentatie) en MPLS netwerk met Proximus Explore.

Eén omgeving waar alle medewerkers slim kunnen onboarden, veilig omgaan met BYOD principe, toegang hebben tot hun set van applicaties en gegevens en waar medewerkers en klanten ondeling kunnen communiceren op een efficiënte manier. Kortom: een digitale werkomgeving als startbaan voor productiviteit bij ADMB.