eandis

Eandis, eenvoudig uw ecopremie aanvragen dankzij Ordina’s .NET toepassing

Wie in Vlaanderen investeert in energiezuinige maatregelen, kan hiervoor een premie bij Eandis aanvragen. Klanten dienen premie-aanvragen via de website van Eandis te registreren. Ordina bouwde een nieuwe toepassing die zowel voor medewerkers als voor klanten een grote stap voorwaarts betekende. De webapplicatie is uiterst intuïtief en de automatisering van de datacyclus betekent een verademing voor alle gebruikers.

Om energiebesparing aan te moedigen, geeft Eandis premies aan wie investeert in energiezuinige maatregelen, zoals isolerend glas, een zonneboiler, fotovoltaïsche zonnepanelen, dakisolatie, vloerisolatie, muurisolatie of een warmtepomp. Klanten kunnen deze premies via de website van Eandis aanvragen.
Het .NET-team van Ordina bouwde een nieuwe webapplicatie die probleemloos met de SAP backoffice communiceert. Het team was verantwoordelijk voor de analyse en de change requests van de businessverantwoordelijken. Functionele en technische aspecten van het project werden nauwgezet opgevolgd via Microsoft Team Foundation Server. Onze experten stonden ook in voor alle technische aspecten van het release- en deploymentproces.