Een onvergetelijke festivalervaring begint met een goede opbouw

TVH Equipment

In België staat de zomer gelijk aan festivals. Om deze festivals op te bouwen, werken verschillende onderaannemers en bouwploegen maandenlang om tot de festivalervaring te komen waar we zo van houden. Maar daarvoor zijn het juiste gereedschap en de vereiste apparatuur essentieel – in dit geval zaken als hoogwerkers en vorkheftrucks.

Hoge kwaliteit betekent hoge verwachtingen

En dat is nu net de specialisatie van TVH Equipment, genoemd naar de oprichters Thermote en Vanhalst. TVH Equipment is een wereldspeler op vlak van materiaalafhandeling en industriële voertuigen. Ze leveren hoogwerkers, vorkheftrucks en andere materialen voor de organisatie van grote evenementen. Maar TVH Equipment wil meer doen dan gewoon leveren aan zijn klanten. Daarom gingen ze op zoek naar een antwoord op de volgende vragen: “Hoe kunnen we onze klanten in de evenementensector nog beter ondersteunen, zodat we een echt positieve impact kunnen hebben op de voorbereiding van dergelijke grote evenementen? Hoe kunnen we deze inzichten gebruiken, zodat onze klanten het overzicht houden over al hun bouwplaatsen?”

Een wendbare en vruchtbare samenwerking

Samen met TVH Equipment en onze collega’s bij Ordina zorgden wij voor het concept, het ontwerp en de ontwikkeling van een innovatief digitaal planningsysteem.

Zowel de werknemers van TVH als hun klanten zijn fan van de toepassing. MyAssetPlanner bracht de communicatie over de verhuur op een nieuw niveau, waardoor de kosten voor beide partijen zijn gedaald.