Luxembourgeoise

La Luxembourgeoise

SAP S/4HANA Finance.

LALUX Assurances is de oudste en grootste verzekeringsmaatschappij op de Luxemburgse markt. La Luxembourgeoise biedt complete verzekeringsoplossingen voor uw auto, woning, burgerlijke aansprakelijkheid en rechtsbescherming, reis- en ongevallenverzekering, hypotheek- en levensverzekeringen, etc.

Het oude boekhoudingssysteem was aan vervanging toe. Daarom werd onze SAP expertise ingeschakeld voor de implementatie van SAP S/4HANA. Het implementeren van S/4HANA met operationele legacy systemen kan een enorme uitdaging zijn. Binnen de verzekeringswereld zijn er vele regels, eisen en specificiteiten om rekening mee te houden.

Onze consultants vertrokken van hun SAP expertise en gebruikten de best-practices voor het invoeren van S/4HANA’s Finance oplossing. De oplossing is gebruiksvriendelijk, verhoogt de efficiëntie én biedt de nodige integratie met de softwaretoepassingen die gebruikt worden in de verschillende LALUX-agentschappen. Bovendien beschikt de verzekeraar nu over een eenduidig rapportage- en analyseplatform binnen eenzelfde SAP omgeving.