proximus-lora

Proximus MyThings, IoT platform zet deuren open voor innovatie

LoRa & MyThings

De verwachting is dat 80 tot 100 procent van het bedrijfsleven vóór 2025 gebruikmaakt van IoT-toepassingen. Het LoRa-netwerk moet dit gaan dragen. Proximus zette als eerste telecomoperator in België in op deze technologie. Ordina Java consultants zetten hun breed gamma aan expertise (Mobile, Web, Cloud, Big Data, Java, Integratie en User Experience) in en bouwden mee aan het Proximus serviceplatform MyThings.

MongoDB- , Spring Framework en in het bijzonder Spring Boot-, REST services (API), Angular in combinatie met Ionic voor cross-mobile toepassingen, TypeScript voor onderhoudbare JavaScript code en Azure Cloud zijn de competenties die werden ingezet.

Proximus klanten kunnen gebruik maken van een webportaal en een mobiele app om op eenvoudige wijze sensoren te onboarden en IoT-hardware te beheren. Het IoT-platform is flexibel, goedkoop, veilig, heeft een korte ‘time-to-market’ en stelt bedrijven in staat sneller te innoveren.

IoT en LoRaTM als enabler van business innovatie

De mogelijkheden van de LoRa-technologie zijn eindeloos. Samen met Proximus werkt Ordina aan de adoptie van IoT in verschillende domeinen zoals voor Smart industries, healthcare, logistieke en nutsbedrijven.
Ordina treedt op als end-to-end ICT partner. Naast het leveren van betrouwbare ICT oplossingen denken we structureel mee na over innovatieve, duurzame oplossingen met een optimale totaalbeleving voor klanten.