thrombogenics

ThromboGenics, een eenvoudigde, schaalbare ICT omgeving

ThromboGenics NV is een Belgisch biofarmaceutisch bedrijf dat zich toelegt op de ontwikkeling van innovatieve oogheelkundige geneesmiddelen en therapieën. De verouderde datacenter infrastructuur beperkte ThromboGenics. Ordina werd gevraagd de hele productie ICT infrastructuur te vernieuwen.

Er moest ook gezorgd worden voor de uitfasering van tape backup en integratie van backup-to-disk met replicatie over 2 datacenters in kader van disaster recovery en business continituëit. Ervaren system engineers van de Business Platform Services unit leverden de nodige diensten voor architectuur, installatie, configuratie en transitie. Bovendien kon de business bij ThromboGenics tijdens het hele project doorgaan zonder hinder.

De nieuwe ICT infrastructuur, gespreid over 2 datacenters, is stabiel, secure, schaalbaar en redundant opgebouwd. Bij elke nieuwe ontwikkeling van de business kan de ICT omgeving eenvoudig mee schalen. Daarnaast is er, door de integratie van een disaster recovery omgeving met failover plan, voor gezorgd dat de business continuïteit ten allen tijde kan gegarandeerd worden.