Touring - connectmycar

Touring

ConnectMy.car

Met hun jarenlange expertise op het vlak van mobiliteit, innovatie en connectiviteit hebben Proximus en Touring samen een volledig nieuw product ontwikkeld, de ‘ConnectMy.Car’-oplossing.

ConnectMy.car, een geïntegreerde oplossing, die de wagen verbindt met het internet en de flexibiliteit biedt van een open platform en het comfort van de gewaardeerde voertuigbijstand. Zo kunnen voertuigbestuurders en vlootbeheerders vlot én veilig informatie inwinnen en uitwisselen zoals locatie, technische gegevens en rijgedrag. De oplossing is een nieuwe aanpak van telematica, die enerzijds maximale transparantie biedt en tegelijk rekening houdt met de privacy van de bestuurder.
De gegevens die het plug-in toestel verzamelt zijn oa bruikbaar om rijgedrag te verbeteren, ecologisch rijgedrag te stimuleren, het autogebruik en trajecten in kaart te brengen, tijdig en preventief technische problemen te detecteren, betalende parkeerplaatsen automatisch af te rekenen etc.

Dankzij de wifi-hotspot die gegenereerd wordt transformeert je wagen in een rijdend kantoor en vermijd je nutteloze verplaatsingen.
Dit project werd gerealiseerd door een high performance team met leden uit: Ordina’s Clockwork, Jworks, R&T, BPS en Security units.

Downloads