sap - connected assets - partner package

Connected assets

Ordina en Proximus sloegen de handen in elkaar om een end-to-end IoT-oplossing aan te bieden voor ‘Connected Assets’ op basis van SAP Leonardo.
IoT kan uw bedrijf belangrijke opportuniteiten bieden, het levert toegevoegde waarde en verbetert prestaties door betere voorspelbaarheid, aanpassingsvermogen, innovatie, afstemming en duurzaamheid in de hele waardeketen. Connected Assets transformeren uw bedrijf in een proactieve organisatie die potentiële problemen voorspelt en oplost. Connected Assets evolueren de bedrijfsvoering en maken klanten en medewerkers blij.

Voordelen van Connected Assets

  • Krijg realtime inzicht in de locatie, het gebruik en de staat van uw fysieke assets
  • Optimaliseer het assetgebruik
  • Optimaliseer de procesefficiëntie

De oplossing

De oplossing van Proximus en Ordina is gegroeid uit een complementair partnerschip. De Connected Assets partner-packaged oplossing is een oplossing van Ordina die de assets verbindt door gebruik te maken van de sensoren en netwerkconnectiviteit van Proximus, geïntegreerd en gevisualiseerd, gebruik makend van de verschillende componenten van het SAP Cloud Platform en SAP Leonardo.

Value-based approach

Het gaat niet alleen om het leveren van een oplossing; het doel is het leveren van de ultieme oplossing waarmee bedrijfsdoelstellingen kunnen worden bereikt. Ordina predikt daarom een op waarde gebaseerde aanpak. Onze waardegedreven methodiek richt zich op het in kaart brengen van de (bedrijfs)waarde van een specifieke bedrijfsuitdaging in een vroeg stadium van de projectlevenscyclus, om zo een innovatieve oplossing te leveren door middel van een minimal viable product (MVP) dat later nog verder kan worden uitgewerkt.

Gerelateerde diensten