Data2Value

Continu, op ieder moment, altijd en overal worden gegevens verzameld. Organisaties moeten vooruitkijken en besluiten kunnen nemen op basis van data. Dit kan met behulp van data science. Data science is een multidisciplinair vakgebied dat met behulp van statistiek, data-analyse en algoritmen waarde haalt uit grote hoeveelheden (on)gestructureerde data.

Op basis van data kan uw organisatie processen verbeteren en nieuwe dienstverlening introduceren. Op die manier wordt uw organisatie intelligent en datagedreven. Een intelligente datagedreven organisatie vertrouwt op data en speelt adequaat in op verandering. Met haar Data2Value-aanpak helpt Ordina haar klanten de verandering voor te zijn.

Lees meer over data science in onze leaflet over Data2Value, specifiek Hoe Data Science waarde toevoegt aan budgettering en forecasting.

Ordina’s aanpak voor data science

Ordina heeft vanuit haar jarenlange ervaring met data science een eigen aanpak ontwikkeld: Data2Value. Ordina gebruikt haar Data2Value-aanpak om ervoor te zorgen dat data science tot toevoegde waarde leidt. In een multidisciplinair klantteam werken domein- en dataexperts van uw organisatie samen met onze experts op data science. Hiermee vermijden we de bekende valkuil dat data scientists in isolatie binnen de organisatie werken, waardoor prototypes van prognoses en algoritmes nooit in productie komen.

  1. Accurater en sneller voorspellen
  2. Hogere klant- en medewerkerstevredenheid tegen minder ontwikkelkosten
  3. Slimmere inzet van medewerkers en verbeterde proceskwaliteit
  4. Significante risicoreductie
  5. Nieuwe business met snelle return on investment

De Data2Value-aanpak bestaat uit verschillende fases, te weten de hypothesefase, de analysefase, de prototypefase en de implementatiefase. In deze fasen komen competenties als consulting, data science, user experience, engineering en security samen. Ordina heeft ervaring in alle disciplines en biedt toegang tot alle benodigde kennis naar gelang het vraagstuk en uw behoefte.

Meer weten? Geef ons dan zeker een seintje!