digital-engagement

Digital engagement

Verbind met je stakeholders

U wilt het leven van mensen aangenamer maken. Met gebruiksvriendelijke digitale producten en diensten. Functionaliteit staat hierbij voorop. Is een no-brainer. Maar net zo belangrijk: de experience. Daar komt Clockwork, Ordina’s Digital Agency in beeld. Wij verbinden u met klanten of medewerkers. Met intuïtieve webportals, apps of eCommerce-oplossingen. Voor digital engagement.

Clockwork

We zijn een compacte club van technische creatives. Professionals die niets liever doen dan het bedenken, ontwerpen en maken digitale producten en diensten. Voor de retail, financiële markt, zorg, overheid of industrie. De belangrijkste vraag die we bij elk project stellen: hoe kunnen we ervoor zorgen dat we worden toegelaten in het dagelijks leven van de doelgroep?

Strategie & Innovatie

We gaan met u in gesprek, onderzoeken de context, verzamelen feiten en kijken naar de laatste trends en innovaties. Die vertalen we naar praktische inzichten en aansprekende, concrete strategieën en proposities. Daarbij draait het niet alleen om cijfers. We helpen anders te kijken en denken. Omdenken als het ware, dus denken in termen van mogelijkheden.

Concept & Branding

Vanuit kansen, inzichten en inspiratie bedenken we prikkelende concepten en businessmodellen voor uw doelgroep. We beginnen met een droom en brengen deze tot leven met behulp van prototypes. Zo valideren we ideeën en aannames, en zet u de eerste stap naar een nieuwe werkelijkheid.

Design & User Experience

We ontwerpen oplossingen die het leven van mensen makkelijker en aangenamer maken en die uw organisatie een digitale voorsprong geven. Van interactie tot visual design. De mens achter de gebruiker staat in onze ontwerpaanpak centraal. Altijd. En hoe beter we die kennen, hoe sterker we kunnen verbinden.

Development & Implementatie

We zorgen bovendien dat de onze oplossingen goed aansluiten op uw bestaande landschap. Technologie is een belangrijk deel van ons ambacht en het is onze passie om deze techniek voor mensen te laten werken. Met circa 650 IT-professionals aan onze zijde moet dat lukken.

Operations Insights & Analytics

Wij koesteren details en zorgen dat mensen de oplossing omarmen. Van het maken en onderhouden van content tot het optimaliseren van de conversie. Achter elke uiting en campagne zit een verhaal. Dat verhaal brengen we tot leven. We bewaken de hartslag, kijken naar de feiten en stellen bij waar nodig.