digital-workplace

Digital workplace

De digitale werkomgeving, het kantoor van de toekomst

Online samenwerking, informatietoegang en gerichte klantinteractie vormen de basis van onze digitale werkomgeving. Maar een uniforme oplossing bestaat natuurlijk niet. Een kenniswerker heeft immers andere tools nodig dan een timmerman. Kies voor een vooruitstrevende werkomgeving van Ordina en pluk de vruchten van de nieuwe digitale wereld.

Schaaf uw elevator pitch bij op de luchthaven in Londen. Los complexe problemen op dankzij extra informatie die u via uw smart glasses krijgt. Werk in een online projectomgeving, zodat collega’s vanuit verschillende locaties kunnen co-creëren en innoveren. Met een digitale werkplek presteren u en uw medewerkers optimaal.

Kijk hier het interview met Jo Geeraerts, business director Business Platform Services, en Koen Cnaepkens, solution architect bij Ordina.

Medewerkers centraal

De nieuwe werkomgeving zet het individu centraal. Daarom kijken we eerst naar de rollen van de verschillende medewerkers en hun specifieke eisen, ook op het vlak van interne en externe samenwerking. Vervolgens wordt per groep in kaart gebracht welke digitale tools nodig zijn om al die taken zo goed mogelijk te ondersteunen.

Modulair

De wereld blijft continu in verandering. Daarom zijn onze oplossingen modulair. We vinden dat het kinderspel moet zijn om nieuwe functionaliteiten aan een digitale werkomgeving toe te voegen. Medewerkers moeten zelf kunnen bepalen welke tools ze wanneer gebruiken, los van het apparaat waarop ze werken. Uiteindelijk gaat het maar om één ding: de digitale productiviteit van uw organisatie verhogen.

Dynamisch

Dynamische digitale werkplekken zijn niet alleen toekomstbestendig, maar bieden ook heel wat voordelen: ze zijn snel en altijd beschikbaar, hebben een lagere TCO en uitstekende beveiliging. Allemaal met zowel online als offline ondersteuning, uiteraard. Ook het beheer van uw IT-landschap en het aansturen van de verschillende IT-leveranciers kunt u aan ons toevertrouwen.

Technologie

We geven advies over hoe u slimmer kunt werken. Daarbij stellen we doelstellingen en prioriteiten vast. We besteden aandacht aan de impact op cultuur en leiderschap en begeleiden u in het veranderingsproces en de communicatie naar managers en medewerkers. We analyseren uw bestaande IT-infrastructuur en bepalen welke nieuwe IT-oplossingen u nodig heeft om slimmer te werken. Onze oplossingen worden afgestemd op uw behoeften en op maat van uw bedrijf gekneed. Als Microsoft Gold Partner hebben we consultants met jarenlange ervaring in SharePoint, Office 365, Project Online, Microsoft Skype for Business, Teams en ADAM.

Referenties

Vraag meer informatie over onze projecten bij klanten als Galapagos, Arcelor, Partena, LBC Tankterminals, ADMB, TomTom, Evonik, Idewe, Dekra.