Front-end ontwikkeling

Bij Ordina staan we voor het creëren van digitale end-to-end oplossingen geënt op businessdoelstellingen, gebruikers- en marktonderzoek en reële gebruikersnoden. We focussen op de vooropgestelde impact – niet op deliverables – en op digitale topkwaliteit.

Front-end development, dat zijn end-to-end development oplossingen, inclusief strategie, build, deployment en testing. We streven naar het bouwen van de juiste oplossing op de juiste manier.

Omdat we geloven in oplossingen op maat van de gebruiker, laten we ons development graag volgen na een user experience traject, waarbij de bedrijfsdoelstellingen en gebruikersnoden op elkaar gealigneerd worden. Op basis van de user stories die uit zo’n traject voortkomen, bouwen we schaalbare, toekomstbestendige applicaties.

Onze front-end visie

Agile methodologie

We geloven in een agile mindset, waarbij we iteratief meerwaarde creëren en steeds kort op de bal kunnen spelen. Continuous improvement.

Technologie-driven

Het spreekt voor zich dat we als technologie-gedreven organisatie steeds ahead of the curve proberen te blijven. We houden ervan om nieuwe technologie te verkennen en de juiste technologie voor de juiste oplossing in te zetten, of het nu gaat om React, Angular, Vue of the next best thing.

Mobile first

We zorgen ervoor dat wat we bouwen steeds beschikbaar is op alle type toestellen, of het nu gaat om een laptop, tablet, smartphone of andere. Door het mobile first principe te hanteren, zorgen we ervoor dat de informatie steeds op de juiste plaats getoond kan worden.

Inclusive development

Informatie dient niet enkel op alle schermen beschikbaar te zijn, ze hoort ook toegankelijk te zijn. We respecteren de WCAG guidelines om zo oplossingen te bouwen die door iedereen gebruikt kunnen worden.

Wat kunnen we voor je betekenen?

Cross platform applicaties

Toestelonafhankelijke applicaties zorgen ervoor dat informatie steeds beschikbaar is, of je nu via een desktop surft of via je smartphone. Door in te zetten op mobiele applicaties verhoog je de autonomie en flexibilteit van je medewerkers of gebruikers.

Business applicaties

Applicaties die de business ondersteunen, maar ook eenvoudig te gebruiken zijn, dat is ons streefdoel. Business applicaties ondersteunen bedrijfsprocessen en helpen je medewerkers efficiënter te werken.

Ontdek onze solutions