Personeelsplanning

Optimale en klantgerichte personeelsplanning

Personeelsplanning wordt steeds complexer. Een optimale personeelsplanning dient rekening te houden met de wet –en regelgeving, de contractuele afspraken met klanten, competenties, beschikbaarheid en voorkeuren van uw personeel.  Dit wordt snel erg complex

De personeelsplanningoplossing van Ordina vereenvoudigt het complexe planningsproces wat leidt tot betere prestaties, hogere efficiëntie , en hogere klanten- en personeelstevredenheid.
Hierbij wordt rekening gehouden met alle specifieke beperkingen van uw organisatie, zoals contractuele afspraken met klanten, arbeidswetgeving, en de beschikbaarheid en mogelijkheden van mensen en middelen.

100%-fit aanpak

Tijdens de value-discovery fase analyseren we uw bestaande personeelsplanning en identificeren we de verbeterpunten.  Hieruit volgt een businesscase gekoppeld aan een projectvoorstel.
Tijdens de value-delivery voeren wij samen met u deze verbeteringen door, implementeren wij de best passende planningsoplossing, trainen en begeleiden we jullie planners en zorgen we voor een feilloze roll-out.  Uiteindelijk kiest u uit onze verschillende value support mogelijkheden als garantie voor een feilloos werkende planningsoplossing.

Ordina’s personeelsplanningoplossing – uw voordeel

  • Intelligente planning en optimalisatie op maat voor hogere klantenservice, lagere kosten en hogere operationele efficiëntie
  • Multi-resource planning : efficientere inzet van zowel intern als extern personeel,middelen en materialen
  • Houdt rekening met complexe arbeidswetgeving, sociale akkoorden, contractuele afspraken met klanten, kennis en competenties, beschikbaarheid, wensen en voorkeuren
  • Transparantie: ieder betrokken partij beschikt over de juiste KPI gebaseerde informatie/rapportering
  • Flexibele interactie om snel te kunnen inspelen op veranderde situaties en verstoringen
  • ‘Multi-level’ planning door de integratie van lange termijn capaciteitsplanning met maandelijkse of wekelijkse detailplanning en de dagelijkse operationale taakafhandelingen.

Met onze oplossing beschikken uw planners over de middelen en informatie die nodig zijn om de planning te laten aansluiten bij uw bedrijfsdoelen op het gebied van efficientie, klantenservice en winstgevendheid.