smart-outsourcing

Smart outsourcing

Application and infrastructure management

Ordina is een proactieve partner voor ICT-beheer die zorgt dat uw infrastructuurlandschap en uw enterprise applications altijd up-to-date zijn. Daarbij stellen we uw doelen centraal en wijzen u op nieuwe kansen als die zich voordoen. Dit doen we niet op basis van een one-size-fits-all-oplossing of contracten die in beton zijn gegoten, maar met een samenwerkingsvorm die bij u past. Dat noemen we smart outsourcing.

U wilt voortdurend inspelen op de wereld om u heen, maar ook de zekerheid dat uw enterprise applications en maatwerkapplicaties steady blijven draaien. Van SAP, SAP HANA, tot Microsoft.net- en Java-oplossingen. En wat met uw infrastructuurlandschap? Hoe doet u dat? Klop eens bij Ordina aan. Wij beheren en vernieuwen uw infrastructuur en/of uw applicatielandschap met oog voor de continu veranderende wereld. Zodat uw ICT steeds maximaal bijdraagt aan uw ambities.

Een maatpak voor applicatiebeheer

 • Applicatie- of infrastructuurlandschap in kaart

  Een gedetailleerde blauwdruk van uw omgeving is key om het gewenste serviceniveau vast te stellen. Daarom brengen we samen met u alle enterprise toepassingen in kaart, bespreken we het belang ervan en bepalen we gezamenlijk in welke fase van de application lifecycle uw verschillende applicaties zich bevinden.

 • Passende beheeroplossingOp basis van de inventarisatie en uw ambities komen we met een beheervoorstel dat aansluit op uw behoeften van vandaag én morgen. Of u nu kiest voor on-site, onshore of offshore, detachering, co-sourcing of High performance teams, met Ordina als partner kiest u zelf het gewenste serviceniveau en servicemodel.
 • Een vlekkeloze transitie

  U bepaalt zelf of u het beheer volledig bij Ordina neerlegt of voor een hybride samenwerkingsvorm gaat waarbij onze specialisten bijvoorbeeld bij u op locatie werken. Maar waar u ook voor kiest: wij zorgen ervoor dat we snel en geruisloos waarde toevoegen aan uw organisatie. U merkt vooral dat processen soepeler verlopen en de dienstverlening verbetert.

 • Uitvoering application management

  Als de samenwerking een feit is, heeft u met Ordina een partner die zorgt dat standaardpakketten en maatwerkapplicaties doen wat ze moeten doen: uw primaire processen ondersteunen, verbeteren en versnellen. Met de inzet van business platforms die de drijvende kracht zijn achter elke Intelligente data gedreven organisatie. Oftewel, wij zorgen dat u als organisatie relevant blijft in een continu veranderende wereld.

Onze drie servicemodellen

 1. Excellence-model: gestandaardiseerd beheer van applicaties
 2. Embrace-model: standaard beheer kan, maar er is ook ruimte voor maatwerk
 3. Empower-model: u bent volledig onzorgt wat betreft het beheer en upgraden van een applicatielandschap