testing

Testing

Ordina helpt u om van uw testproces een succes te maken. Onze testdeskundigen helpen u risico’s te omzeilen en onnodige investeringen te vermijden, zodat u kosten bespaart. Daarnaast besteden we extra aandacht aan uw klanten en de eindgebruikers van de software.

Elk bedrijf moet vandaag efficiënter en verantwoorder werken. Ook de IT-afdeling moet laten zien dat ze bijdragen aan betere resultaten, maar software is complex en haast onmogelijk foutloos te ontwikkelen. Daarom is een grondig en strak gecontroleerd testproces onontbeerlijk bij de introductie van nieuwe software.

Kort de testtijd in zonder aan kwaliteit in te boeten

Bij testautomatisering beginnen we met een haalbaarheidsanalyse. Als de klantomgeving geschikt is voor de tests, ontwerpen we testcases en automatiseren we die met de gekozen testtool. Het resultaat is een rapport dat de kwaliteit van de software beoordeelt.

Voordelen

  1. Spaar tijd én geld

    Door uw tests te automatiseren, spaart u tijd en geld uit, vooral voor tests die meermaals moeten worden uitgevoerd. Testen gebeurt immers sneller en met minder middelen.

  2. Geen menselijke fouten

ISTQB

We zijn Platinum en Global partner van ISTQB: het International Software Testing Qualifications Board. Alle Ordina-testconsultants behaalden het ISTQB Foundation level-certificaat en onze senior testers beschikken over een ISTQB Advanced Level certificaat  voor testanalist, technisch testanalist of testmanager. Ze hebben kennis van agile, scrum, DevOps en testautomatisering.

Referenties

Vraag ons meer informatie over onze projecten bij klanten zoals KBC, Smals, Partena, ArcelorMittal, TVH, Digipolis, Nike, Johnson & Johnson en Volvo Cars.