Gert-Vermeersch

Een job met impact geeft voldoening

Gert Vermeersch

Maak kennis met Gert Vermeersch (28), industrieel ingenieur en SAP competence leader bij Ordina. Hij begon zijn carrière met een focus op het klassieke SAP-systeem, maar groeide stilaan door tot expert in SAP user experience en front-end technology. Tussendoor waagt hij zich aan presales.

“Ik volg de laatste nieuwe technologieën op de voet en bekijk welke innovatieve oplossingen we mogelijk kunnen ontwikkelen”, licht hij toe. “We werken bijvoorbeeld met SAPUI5 en Fiori, en bouwen toepassingen op het nieuwe SAP Cloud Platform. Daarvoor werken we nauw samen met SAP zelf.”

Gert kwam bij Ordina terecht via zijn beste vriend. “Hij wist dat ik een job zocht met een afwisselend takenpakket, waar ik mij kon vastbijten in uiteenlopende projecten”, vertelt hij. “Dat ik mezelf wil blijven uitdagen, hebben ze bij Ordina goed begrepen. Een van mijn grootste opdrachten was het ontwikkelen van mobiele toepassingen voor de KU Leuven: apps waarmee studenten bijvoorbeeld hun thesis kunnen indienen. Meer dan 100.000 studenten, professoren en ander personeel van de KU Leuven werken daardoor efficiënter. En dat geeft voldoening.”

Unieke groeikansen

Wat Gert het fijnst vindt aan zijn job bij Ordina? “Je krijgt hier een bredere kijk op het hele technologielandschap. Ordina behelst zoveel verschillende units en expertises! Daardoor blijven we innovatief. Verder is Ordina voor mij een omgeving waar ik continu bijleer. Je talenten worden erkend, en je krijgt kansen om jezelf te ontwikkelen in de richting die jij kiest. Als je toont dat je wil bijleren – en dat hoeft helemaal niet alleen in je eigen vak te zijn – dan kan dat. Dat lijkt me toch vrij uniek.”