Expert night: RPA vs. Microservices

06 May 2019

Robotic Process Automation vs. Microservices, the battle

Organisaties moeten slim inspelen op steeds sneller wijzigende klanten- en medewerkersverwachtingen en moeten tegelijkertijd hun cost-to-serve en IT kosten onder controle houden. Maar wat is de beste, meest schaalbare manier om te innoveren? RPA projecten hebben een onbetwistbare snelheid, maar is de oplossing even duurzaam als microservices?

Tijdens “the battle: Robotic Process Automation vs Microservices” gaan twee experten het debat aan. Ze verdedigen elk hun eigen kamp, beantwoorden en weerleggen elkaars én uw vragen.

Een boeiend en hevig gevecht!

Getriggerd?

Planning

  • 18u00 : Welkom, food & drinks
  • 19u00 : Robotic Process Automation vs. Microservices, the battle.
  • 20u15 : Q&A + drinks

Meet the experts

🥊 Peter De Kinder – Team microservices

 Peter, 18 jaar actief in de IT wereld,  is architect in de java en open source development unit (Jworks) bij Ordina.

Zijn specialisatie: process automation en service design en alle aanverwante disciplines. Voor zijn klanten creëert hij added value door een pragmatische instelling te combineren met een kritische blik. Hij is geboeid door het bedenken en bouwen van flexibele maar duurzame oplossingen voor bedrijfsvraagstukken.

Peter vindt dat microservices voor bedrijven dé bouwstenen zijn om gestructureerd te innoveren. Ze reduceren de time-to-market om nieuwe toepassingen in te voeren. Microservices lossen de belofte in van de traditionele service oriented architectures. Dankzij microservices kan een organisatie kort op de bal spelen, op elk niveau.

 

🥊 Tom De Maeyer – Team RPA

 Tom is een change leader in digitale transformatie en expert in grootschalige Robotica en Applied AI implementaties. Na het leiden van een aantal grote digitale transformatieprogramma’s in de financiële sector maakte hij de overstap naar Ordina, waar hij leiding geeft aan de Robotics-unit. Hij helpt bedrijven bij het ontdekken en ontsluiten van hun digitaal potentieel.

Tom vindt RPA hét middel bij uitstek voor bedrijven die op korte termijn willen innoveren. RPA biedt immers een aantrekkelijke, laagdrempelige toegang om het menselijk potentieel te ontsluiten dat wordt verspild aan inefficiënte processen die worden ondersteund door archaïsche systemen.

Schrijf je hier in

Deelnemen aan deze avond is gratis en vrijblijvend. Of je nu klant, werknemer, of gewoon fan bent van Ordina. Om praktische reden vragen we wel om op voorhand in te schrijven.