Knowledge for Growth

27 Sep 2021 - 29 Sep 2021 12:00 - 18:00 Gent ICC, Van Rysselberghedreef 2 bus 1 Citadelpark, 9000 Gent

Ordina @ Knowledge for Growth

Ordina helpt bedrijven in de farmaceutische en biotechnologische sector met het optimaliseren van productieprocessen, automatisering van systemen, software implementatie en computer system validation.

Bezoek onze stand (41) @ Knowledge for Growth van 27 tot 29 september in Gent.
Ontmoet onze experts en ontdek wat Ordina voor je bedrijf kan betekenen.

 

Computer system validation (CSV)

Het technologielandschap verandert snel en de rol van computersystemen wordt steeds prominenter. Zeker in sectoren als farma en voedingsmiddelen, waar de kwaliteit gewaarborgd wordt door wettelijke instanties zoals de FDA, de EMEA en de ICH, hebben ze ook een invloed op de kwaliteit van het eindproduct. Onze CSV-diensten zorgen ervoor dat je aan alle voorschriften en controles voldoet.

Kwalificatie van laboratoriummateriaal

Laboratoria moeten voldoen aan heel wat wetten en kwaliteitsvereisten. Analytical instrument qualification (AIQ) is een must om betrouwbare, nauwkeurige en consistente resultaten te krijgen, al dan niet gecombineerd met computer system validation (CSV) en methodevalidatie. Wij helpen je aan deze strenge kwaliteitseisen te voldoen en ondersteunen je bij het toepassen van de verschillende regels en voorschriften, waaronder FDA, ICH, EMEA, Pharmacopeia, good laboratory practices richtlijnen (GLP) en ISO-normen.

Ondersteuning voor uw faciliteiten en processen

Om de kwaliteit van geneesmiddelen te garanderen, is het belangrijk dat het volledige productieproces nauwgezet wordt opgevolgd en voldoet aan de wettelijke voorschriften. Ordina ontwikkelde een unieke methode, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en risicoanalyse, om ervoor te zorgen dat alle regels en wettelijk noodzakelijke controles worden toegepast. Zo garanderen we dat je snel en efficiënt het hoogste kwaliteitsniveau bereikt.

Praten we verder in Gent?
Wij kijken ernaar uit je te ontmoeten.