Virtual Mendix Experience

Workshop

27 Apr 2021 10:00 - 12:15 Online workshop

Organisaties ontwikkelen steeds meer applicaties waarmee ze zich onderscheiden. Apps voor medewerkers, klanten, leveranciers, nieuwe digitale dienstverleningen. Traditionele ontwikkelmethodes werken niet snel genoeg om dit te kunnen realiseren.

Low-code?

Low-code is de trend van de toekomst als het gaat om het efficiënt koppelen van technologische en menselijke middelen en het op één lijn brengen van business en IT!
Low-code platformen hebben alles aan boord om een business idee snel tot realisatie te brengen.
Steeds meer bedrijven omarmen low-code platformen zoals Mendix.

Mendix?

Mendix is een softwareplatform voor het bouwen en verbeteren van web- en mobiele applicaties.
Gebruikers kunnen snel programmeren, zonder zelf veel code te typen. Ze doen immers beroep op de vele ingebouwde widgets, de modules en de templates die makkelijk in de apps kunnen geplaatst worden.
De modellen, die aangeven hoe de variabelen in relatie tot elkaar staan,  maken de tool erg visueel waardoor je geen echte programmeerkennis nodig hebt om zelf je apps te bouwen.

Mendix is laagdrempelig en daarom geschikt voor iedereen die het idee heeft om een applicatie te bouwen.


Over de workshop:

Geïnteresseerden met een technische of een business (analyse) achtergrond  leren in kleine groep hoe ze de Mendix (low-code) ontwikkelmethodiek en het platform kunnen gebruiken.
Tijdens deze hands-on workshop tonen experten je succesvolle digitaliseringsstrategieën en verschillende use cases met low-code en geselecteerde bouwstenen gerealiseerd.
Proefondervindelijk ontdek je wat Mendix (al dan niet) kan betekenen in je professionele omgeving. Aan het einde van deze online workshop heb je al je eerste eigen app met Mendix ontwikkeld!


Zelf ontdekken?

Schrijf je hier in

Agenda

10.00 – 10.15       Introduction to Mendix
10.15 – 12.00       Build your first app with Studio and Studio pro: A guided tour through the Mendix platform
12.00 – 12.15       Questions & Closing

Wil je liever een persoonlijk gesprek met onze experts? Aarzel niet om ons te contacteren
We kijken ernaar uit je te ontmoeten!