oid

Ordina Innovatiedag 2018

24 Oct 2018
Ordina Innovatiedag

Verbinden en versnellen

Bent u klaar voor de volgende fase van digitale transformatie?

Iedere dag staan we met behulp van technologie in verbinding met elkaar, organisaties en machines.
Dit genereert een enorme hoeveelheid informatie, maar hoe deze slim en verantwoord in te zetten?

We nodigen u uit op de Ordina Innovatiedag op woensdag 24 oktober.

De Innovatiedag staat in het teken van de rol van data in de digitale transformatie van uw organisatie. De informatie die in uw data besloten ligt kan van onschatbare waarde zijn.
Intelligente datagedreven organisaties weten hun business te versnellen door de verbinding te leggen tussen de realiteit van vandaag en de mogelijkheden van morgen.

Laat u tijdens de Ordina Innovatiedag inspireren door interessante sprekers en praktijkvoorbeelden van toegepaste innovatie. Ga naar huis met nieuwe ideeën en concrete handvatten om de digitale transformatie van uw organisatie te versnellen.

We zien u graag op 24 oktober van 16:00 tot 20:30 uur in de Nekkerbox midden in de Nekkerhal te Mechelen.

Het Ordina Belgium-team


Programma

15:30 Ontvangst

16:00 Welkom & Openingsspeech ‘Verbinden en versnellen’

16:30 Keynote | Managers the day after tomorrow | door Rik Vera

Technologie blijft de wereld continu transformeren. Managers the day after tomorrow  legt de vectoren bloot die deze veranderde wereld aansturen. De combinatie van inzichten uit onder andere de sociologie, evolutietheorie en psychologie leidt je voorbij alle hypes naar een nieuwe managementstijl. Het bouwen van een strategie voor de digitale wereld, daar kun je geen prefab-plan voor uittekenen. Het gaat er niet om een vleugje digitaal over je onderneming heen te strooien. Het gaat om wendbaarheid, snelheid, de klant als het centrum van ons universum en een combinatie van lange termijn denken met korte termijn acties.

17:10 Paneldebat | Verbinden en versnellen | door ‘captains of industry’

Disruptie raakt elk bedrijf vroeg of laat. Hoe reageren bestaande, sterk verankerde Belgische bedrijven, hoe kunnen ze anticiperen, hoe zetten ze data en digitale transformatie in om zich te wapenen tegen de ontwrichting van hun businessfundamenten?
Captains of industry uit verschillende sectoren getuigen over hun ervaring, aanpak en strategie.

Een interactief, veelzijdig debat waar het publiek kan inpikken ingeval van een prangende vraag of een interessant statement.

18:00 Keynote | Stand Up to Stand Out: How to inspire action for digital transformation in your organization | door Marnick Vandebroeck

18:30 Ordina PechaKucha

18:35 Walking dinner & Innovation experiences

Speaker corners

Doorheen de avond kan u vrijblijvend korte sessies bijwonen. We laten onze kenners aan het woord over robotic process automation, corporate performance management, sales and operations planning , service design, GEO-ICT, agile en netwerk and information security systems. Leg hen gerust uw vraagstukken voor.

Go

Tijd voor wat breingymnastiek met Go. Maak kennis met het oudste denkspel ter wereld dat computerwetenschappers al decennia voor vraagstukken stelt. Pas in 2016 slaagde Google DeepMind er op basis van AI in om een spel Go te winnen tegen de wereldkampioen. Waarom is dit spel zo moeilijk te kraken? En natuurlijk, hoe speelt u het?
Ervaar en speel zelf tijdens de Innovatiedag.

Vier-op-een-rij met computer vision

De spelregels van vier-op-een-rij hoeven we u waarschijnlijk niet uit te leggen. Hoe u dankzij computer vision zeker kan zijn van de overwinning, daar willen we het graag over hebben. En hoe doen we dat beter dan door u zelf te laten spelen … ?

20:30 Einde

Schrijf u hier in