Ordina @ Mendix World

The world’s largest low-code conference

Contacteer ons voor een gratis ticket

02 Jun 2020 - 04 Jun 2020 Ahoy, Ahoyweg 10, 3084 Rotterdam

Van 2 tot 4 juni vindt in Ahoy Rotterdam Mendix World plaats. Meer dan drieduizend deelnemers laten zich er inspireren rond het thema digitale innovatie en transformatie.

Mendix World biedt technische en zakelijke professionals de kans te ontdekken wat low-code kan betekenen binnen hun bedrijfsvoering.

Als Mendix platinum partner ondersteunen we klanten met de bouw en beheer van Mendix-applicaties. Ontmoet onze experten op onze booth tijdens Mendix World!

Nog geen toegangsticket? Neem dan vlug contact met ons op.

We kijken ernaar uit je te ontmoeten en je te adviseren.

Tot dan?


Waarom Mendix?

Met een low-code oplossing, zoals Mendix, is het mogelijk om sneller applicaties te ontwikkelen en te ontsluiten via alle kanalen: web, desktop en mobiel. Het ontwikkelen van low-code gaat tot acht keer sneller in vergelijking met klassiek programmeren. Omdat functionaliteit bij low-code visueel wordt gemodelleerd, heb je minder diepgaande programmeerkennis nodig.

Mendix integreert low-code ontwikkelplatform met SAP S/4HANA

Eind 2027 stop SAP met de ondersteuning van de SAP Business Suite, daarom beginnen SAP klanten te denken over hun migratie naar S/4HANA. Maar wat met bestaand maatwerk in SAP? Dat moet uiteraard grondig onder de loep worden genomen, oud maatwerk kan vaak vervangen worden door nieuwe SAP standaardfunctionaliteiten, is dat niet het geval, dan kan je rekenen op SAP Rapid Application Development by Mendix. Voor het volledige S/4Move migratietraject kan je terecht bij Ordina, onze SAP- en Mendix-experten staan je graag te woord. Ons credo: Don’t just move, SmartMove.

Low-code platformen

Uiteraard zijn er meerdere low-code platformen op de markt. Door hun gebruiksgemak en snelheid kunnen ze aanzienlijke impact hebben op de digitale transformatie van je bedrijf, maar er zijn grenzen.

Waar en wanneer kan je low-code slim inzetten? We geven je graag advies op basis van wat je wil bereiken. Neem vrijblijvend contact op.