Ordina @ Trefdag Digitaal Vlaanderen

22 Sep 2022
22 Sep 2022 08:00 - 18:00 Flanders Expo, Maaltekouter 1, 9051 Gent

Vandaag moet onze samenleving steeds sneller en inventiever reageren op nieuwe uitdagingen en crisissen, of het nu een gezondheidscrisis betreft, de energieshift of een crisis van geopolitieke aard. Overheden, bedrijven en burgers dienen hoe langer hoe meer wendbaar en weerbaar te worden.
Dat is het centrale thema voor de Trefdag Digitaal Vlaanderen van 2022: hoe kunnen we als samenleving door middel van de juiste digitale transformatie ons meer wendbaar en weerbaar maken voor morgen?

Tijdens Trefdag, hét govtech-community even van Vlaanderen, leer je hoe digitale ecosystemen een beter antwoord kunnen zijn op een crisis. Kunnen burgers, bedrijven en andere overheden met de juiste digitale diensten de nodige transformatie ondersteunen en slim samenwerken?

Ontdek hoe Ordina met de Ordina High Performance Teams-aanpak hier een antwoord biedt. Bezoek ons op de booth met ATOS, op de weg naar een groenere planeet waar we samen aan bouwen.

Alvast dit:
Technologie, businessuitdagingen en mensen slim met elkaar verbinden?
Ordina helpt overheidsorganisaties te versnellen in hun digitale transformatie. Slimme toepassingen ontwikkelen, nieuwe digitale diensten lanceren en ervoor zorgen dat mensen ze omarmen. Om dit te realiseren werkt Ordina met High performance teams. We vormen teams rond een specifiek klantdoel. Met een optimale balans van disciplines en persoonlijkheden die impact, vertrouwen, samenwerking en plezier uitstralen.

Wil je meer weten over het programma en je inschrijven voor dit event?
Gebruik deze link