Ordina @ Trefdag Digitaal Vlaanderen

24 Nov 2021 - 26 Nov 2021 13:00 - 17:30 ICC Gent , Van Rysselberghedreef 2, 9000 Gent

Ordina @ Trefdag Digitaal Vlaanderen

 “De overheid van morgen, die bouwen we vandaag.

– de Vlaamse overheid

Digitalisering stond nooit hoger op de agenda’s. Bedrijven én overheden versnellen hun transformatie om niet enkel digitaal te handelen, maar digitaal te zijn in een steeds meer digitale samenleving. Ze worden meer wendbaar, door slanke processen en met beslissingen powered by data. Ze werken sneller en slimmer, door de juiste technologie, datastromen en intelligentie. Ze maken hun dienstverlening persoonlijker en “low touch”, om burgers en ondernemers op maat en zoveel mogelijk proactief te kunnen bedienen. Vlaanderen gaat voluit voor digitaal.

Ordina ondersteunt overheidsinstellingen met het realiseren van hun digitale ambities.
Vanuit multidisciplinaire High performance teams die in korte tijd tot relevante vernieuwingen komen. Of het nu gaat om de ontwikkeling en het beheer van apps, de realisatie van digitale werkplekken, veilige datastromen, privacy & security of andere IT-zaken die burgers, bedrijven en overheidsinstellingen met elkaar verbinden.

Laat je inspireren door Ordina op de Trefdag Digitaal Vlaanderen

Kom zeker even langs op onze stand!
Dan wisselen we even van gedachten over thema’s als: Cloud – Data Driven – Low Code – Cybersecurity – Hyper automation – HPT (teams) en veel meer!

We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Tot dan?!

Ook relevant