els-vanderschot

Flexibiliteit troef!

Els Vanderschot

Els (36) werkt als servicemanager bij Ordina. Samen met haar team ondersteunt ze de validatie van softwareoplossingen bij farmaceutische bedrijven. Zo garanderen ze dat die tools steeds correct en volgens de wettelijk vastgelegde normen opereren.

Els staat in voor het beheren van de contracten, en zorgt dat er steeds voldoende mankracht en middelen beschikbaar zijn voor elk project. Die rol vervult ze nog maar enkele maanden.
Els: “Het idee kwam eigenlijk van mijn leidinggevende, die vond dat de functie me op het lijf geschreven was. Nu ik mijn weg gevonden heb, besef ik dat ze gelijk had. Ik doe mijn job graag, en ik ben er goed in.”
Flexibiliteit is voor Els erg belangrijk. “Op en af rijden naar Mechelen is voor mij, als werkende moeder, niet altijd evident,” aldus Els. “Ordina maakt het mogelijk een gezin met een carrière te combineren. Ik kan tot op zeker hoogte zelf mijn taken inplannen. De ene dag ben ik eens wat vroeger, dan eens wat later, en soms werk ik ook van thuis uit.”
“Bovendien is er weinig hiërarchie in het bedrijf,” gaat Els verder. “Die vlakke structuur zorgt voor een open sfeer, en maakt dat ik bij iedereen kan aankloppen met vragen, of gewoon voor een gezellige babbel. Dat kan trouwens ook tijdens de vele sociale activiteiten: een teambuilding, loopwedstrijd of familiezondag … Ordina zet heel sterk in op dat menselijke aspect.”