blog-traineeship-.net

Goesting om Full Stack Microsoft .Net Developer te worden?

Overweeg ons traineeship

Heb je een achtergrond in IT en word je ontzettend enthousiast van concepten zoals DevOps, Architectuur, Cloud en Agile methodologieën? Dan ben je bij Ordina aan het juiste adres! Wij bieden een traineeship aan waarin we jou volledig klaarstomen tot .NET expert.

Wat is het traineeship?

Tijdens het traineeship .NET developer word je klaargestoomd om aan de slag te gaan als Full Stack ontwikkelaar bij één van onze High Performance Teams bij de klant.

Gedurende 10 weken (1 augustus tot oktober) leer je van je expert collega’s de kneepjes van het vak. Geen droge theorie, maar wel kennis en ervaringen van op het veld.
Het programma gaat van een recap Object Oriented programmeren tot integratie van web en mobile applicaties in de cloud.

Daarnaast komen ook de nodige trainingen op soft skills aan bod om als consultant ingezet te worden. Je leert hoe je slimmer kan samenwerken, communiceren en je tilt je presentatiesvaardigheden naar een hoger niveau.
Zo bied je gegarandeerd een echte meerwaarde voor je collega’s en je klanten.

In de laatste fase van het opleidingsprogramma werk je -als kers op de taart- een “real life dev case” uit. Je leert samenwerken met collega’s volgens de scrum-spelregels.

Waarom registreren voor dit traineeship? ?

Fun, team spirit en continious learning zijn de kernwaarden van onze Microsoft unit, NCore.
We investeren permanent in de groei van onze mensen door oa opleidingen en conferenties.
Door in de breedte te werken, zijn onze teams in staat software te bouwen die echt op maat van de klant is. Of het nu gaat over het ontwikkelen van API’s, SPA’s, mobile of cloud native applicaties, geen uitdaging is te groot voor de consultants van NCore.

Naast onze opleidingen organiseren we verscheidene informele momenten waar collega’s experten hun kennis delen. Zo wordt er wekelijks op kantoor afgesproken om met een stuk pizza en een pint (of n.a. variant) in de hand interesses en ervaringen uit te wisselen. Niet uitzonderlijk vliegt er dan plots een drone voorbij of begeeft iemand zich in Virtual Reality met één van de vele brillen die ter beschikking worden gesteld.

Meerdere malen per jaar organiseren we fun-activiteiten zoals karting, bowling of een hackaton. Eén keer per jaar trekken we samen op weekend.
Zo leer je je collega’s op een leuke manier écht kennen en kom je te weten bij wie je terecht kan voor advies bij een technisch probleem. Samen staan we sterker dan alleen!

Is het .NET Developer traineeship iets voor jou?

Je hebt een bachelor of master behaald in IT, of je hebt al een eerste werkervaring in IT achter de rug en wil je herorienteren?
We zoeken teamspelers met groot analytisch vermogen die gedreven en leergierig zijn … en die vooral, met véél enthousiasme een nieuw avontuur willen starten.

➡️ Solliciteer via deze vacature of neem gewoon contact op.