Hoe neurodiversiteit waarde kan toevoegen aan jouw organisatie

De laatste jaren is er steeds meer aandacht voor diversiteit en inclusie op de werkvloer. Helaas wordt neurodiversiteit hierbij nog vaak over het hoofd gezien. En dat is zonde, want mensen met een indicatie, zoals ADHD, autisme en dyslexie kunnen een welkome aanvulling op de werkvloer betekenen. Sterker nog, teams die neurodivergente en neurotypische teamleden bevatten, presteren maar liefst 30% beter dan teams die uit alleen neurotypische werknemers bestaan.

Wat is neurodiversiteit

Neurodiversiteit houdt in dat iedereen anders met de wereld omgaat, en dat er niet één goede of verkeerde manier is van denken, leren en gedragen. Mensen met bijvoorbeeld ADHD, autisme, dyslexie en dyspraxie, brengen unieke sterke punten met zich mee. Organisaties die een breed scala aan denkstijlen omarmen, zijn innovatiever en beter toegerust in het tijdperk van digitale ontwrichting.

Voordelen neurodiversiteit

In de whitepaper ‘How neurodiversity can add value to your organization’ leggen we uit wat neurodiversiteit is en wat de kenmerken zijn. Na het lezen van deze whitepaper weet je wat de voordelen zijn van neurodiversiteit en hoe je als organisatie de neurodivergente werknemers het beste kunt aantrekken en behouden.

Meer weten? Download de whitepaper.

Download de whitepaper door onderstaand formulier in te vullen.

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.