kris-janssen

Jezelf én klanten naar nieuwe hoogtes brengen

Kris Janssen

Test engineer Kris Janssen (35) laat zich niet afschrikken door hoogtes: in zijn vrije tijd doet hij aan klimmen, en tijdens de week werkt hij als Ordina-consultant bij vorkliftleverancier TVH in Waregem. Ondertussen blijft hij zelf verder bouwen aan zijn grote ambitie: fulltime functioneel analyst worden.

Huidig project

“Bij TVH werken we met een team Ordinezen en interne werknemers aan een asset management tool voor eindklanten,” legt Kris uit. “Zo kunnen zij hun machinepark efficiënter beheren, en kan TVH aan betere klantenbinding doen door het aanbieden van deze extra service.”

Tussen development en business

Kris werkt binnen het team tegelijkertijd als tester en functioneel analyst. Die laatste rol wil hij op termijn volledig op zich nemen. Kris: “Ik heb een achtergrond in testing, maar de job van functioneel analyst heeft mij altijd erg aangesproken. Je vormt namelijk de schakel tussen development en de business. Bij Ordina krijg ik volop de kans om te groeien in die rol, en dat zowel via kennisuitwisseling in de competence centers, als via ervaring in the field. Bovendien worden we volop aangemoedigd om trainingen te volgen.”

Kris werkt fulltime op het TVH-project in Waregem, maar woont zelf in Brussel. Toch lukt het hem om privé en werk in evenwicht te houden: “Ik werk meerdere dagen per week van thuis, of vanuit het Ordina-hoofdkantoor in Mechelen. Die flexibele houding laat me niet alleen toe om mijn eigen agenda te plannen, maar ook om contact te houden met Ordinezen buiten het TVH-team.”