Leaflet Smart Move

Stap slim over naar SAP S/4HANA

Waarom zou uw organisatie zich op dit moment moeten bezighouden met het bepalen van de roadmap voor de uitfasering van SAP ERP of overstap naar S/4HANA? In 2027 stopt SAP met ondersteuning van SAP ECC Enterprise Resource Planning. Veel organisaties zitten daardoor met veel vragen over wat ze met hun huidige SAP-systemen moeten doen.

  • Wanneer stap ik over?
  • Wat doe ik tot die tijd met mijn huidige infrastructuur?
  • Blijf ik investeren in oude technologie? Kies ik voor een migratie, ga ik voor het opbouwen van SAP S/4HANA van scratch of maak ik als organisatie een andere keuze?
  • En in het geval van veel specifiek maatwerk: wat moet ik met dit maatwerk doen?

Smart Move biedt antwoorden op dit soort vragen op basis van een doordacht proces waarin uw specifieke situatie centraal staat. Benieuwd naar de toegevoegde waarde van Smart Move en hoe Ordina uw organisatie kan helpen? Download nu de leaflet Stap slim over naar SAP S/4HANA.

Download leaflet – Stap slim over naar SAP S/4HANA

Naam
(Required)