markt-industry

Industrie

Vergroot uw positie met IT voor de wereld van morgen.

Slimme technologie voor de industrie

De Belgische en Luxemburgse industrie: hoeksteen van de economie. Gunstige ligging. Prima infrastructuur. Focus op innovatie. Telco, logistieke en productiebedrijven, dienstenorganisaties …. Maar hoe kunnen ze hun positie behouden in de digitale revolutie? Of nog beter: vergroten. Be smart. Kijk voorbij de horizon van vandaag. En stem je bedrijf af op de wereld van morgen. Met slimme IT. Specifiek voor de industrie. Ordina is daarin uw partner.

Onze marktthema’s

Smart industrie

Maximale integratie van nieuwe technologieën in uw core-processen. Denk aan Internet of Things, machine learning, 3D-printing, nanotechnologie of miniaturisering. Met realtime datastromen die tot nieuwe inzichten en voorspellingen leiden. En zo een kompas vormen bij zakelijke beslissingen. Om efficiënt, flexibel of tailor made te opereren. Dáár gaat het om. En precies daar ligt onze kracht. Uw business intelligence verhogen.

Datagedreven organisatie

Wij zijn uw partner op weg naar een intelligente datagedreven organisatie, waarin digital engagement met klanten voorop staat. Onze high performance teams zetten de nieuwste technologieën in. Business platforms bieden grip op processen en datastromen. Plus: we werken altijd met oog voor privacy en security. Want dat is essentieel. Een voorwaarde voor succes is immers dat u veilig data kunt delen. In een ecosysteem met toeleveranciers, partners en klanten.

Samen naar een agile toekomst

Conclusie: onze IT-specialisten stomen uw bedrijf klaar voor de lange termijn: agile en veilig. Daarbij combineren we marktkennis met technologisch inzicht. En innoveren we samen met u vanuit onderling vertrouwen. Of dat nu in de vorm is van een langdurig partnership, één of meer kortlopende projecten of op basis van cocreatie. We doen alles om optimaal bij te dragen aan uw doelen. Kijkt u mee voorbij de horizon van vandaag?

Bekijk onze diensten