Mendix benoemt Aswin van Braam tot Most Valuable Professional

Aswin van Braam treedt toe tot de selecte groep van Mendix MVP’s ofwel Most Valuable Professionals.

Dit mooie nieuws werd vandaag door Mendix bekend gemaakt via hun blog. Het MVP programma erkent Mendix professionals voor hun onderscheidende bijdragen aan de low code community. MVP’s krijgen extra zichtbaarheid, ondersteuning en inzicht in de Mendix product roadmap.

Aswin werkt sinds 2012 vanuit verscheidene rollen met Mendix, en is bij Ordina een van de pijlers van onze snel groeiende cross-border Mendix unit in Nederland en België. Deze realiseert grensverleggende oplossingen voor diverse opdrachtgevers binnen de industrie, finance en overheid.

Aswin: “Ik wil niet alleen mijn kennis inzetten om zelf beter te worden maar deze ook delen om anderen te helpen in hun ontwikkeling. Zo heb ik meerdere collega’s begeleid in hun groeipad naar Expert Developer. Ook aan klantzijde draag ik bij aan de ontwikkeling van zowel citizen developers als professionele developers. Altijd op een manier die past bij de context en werkwijze van de klant.”

Ook in de bredere Mendix community is Aswin een graag geziene spreker, adviseur, coach en verbinder rondom verscheidene initiatieven. In 2020 certificeerde Siemens Ordina reeds als Platform Partner met de hoogste status en breidde de samenwerking op het gebied van Mendix uit naar de BeNeLux.

Bas Eijhusen, business unit manager Digital Services binnen Ordina: “We zijn enorm trots op deze benoeming. Het onderstreept onze expertise op het gebied van low code applicatie-ontwikkeling en onze toegevoegde waarde voor onze klanten én de Mendix community.”

Ontdekken wat Mendix kan betekenen voor jouw organisatie?
Neem zeker contact op!