Kris Van Marcke Senior Business Consultant +32 474 98 42 83

Optimization as a Service

Directe impact op uw resultaat!

Hoe kan een spoorwegmaatschappij zo veel mogelijk passagiers vervoeren, met gegarandeerd reizigerscomfort en met slechts een beperkt aantal treinen en machinisten?
Hoe kan een telecom operator een landelijk netwerk uitrollen tegen zo laag mogelijke kosten maar wel met voldoende hoge kwaliteit? 
Hoe kan een facilitaire dienstenleverancier tegemoet komen aan klantenbehoeften, efficiënt omgaan met pieken en dalen in de werklast op een financieel verantwoorde manier?

Ordina’s Optimization as a Service propositie zet professionals in die uw complexe businessvraagstukken kunnen vertalen naar een optimalisatie oefening. Experten met een achtergrond in gebieden zoals wiskundige optimalisatie, operationeel onderzoek, informatica en kunstmatige intelligentie.
 
Ontdek onze concrete cases en aanpak!  

Optimization as a Service Contact Neem contact op met Kris Van Marcke

Bezin eer je begint!

Is er ruimte voor "optimalisatie"? 
Optimalisatie is niet gekend, wordt als niet relevant bestempeld, of gezien als de heilige graal?
Ordina experts helpen u de waarde van optimalisatie voor uw organisatie in te schatten. Welke verbeteringen zijn te realiseren?We introduceren een aanpak zodat we, samen met uw medewerkers, een heldere analyse kunnen maken van de mogelijkheden, de opportuniteiten, de uitdagingen en de valkuilen. Door er voor te zorgen dat uw verwachtingen duidelijk, correct en meetbaar zijn komen we tot meer haalbare en relevante resultaten!

Optimization Awareness