ORDINA BLOGT

Een geslaagde eerste week van de .NET Kickstart 2013

Voor onze nieuwkomers de eerste werkweek op een nieuwe werkplek. Nieuwe gezichten en indrukken, heel spannend allemaal...

  • Caroline Vandewal
  • 3 december 2013
De  eerste week van de .NET Kickstart 2013 was een succes!

Onze nieuwe junior .NET developers vormden meteen een hechte groep. De resource managers zorgden voor een warm onthaal op ons kantoor in Mechelen.

Dankzij de begeleiding en de training skills van de senior developers, krijgen de nieuwkomers een uitgebreid lessenpakket voorgeschoteld. Het pakket is volledig afgestemd op de praktijkervaring van onze seniors.

Eerste indrukken? De technische opfrissing was voor velen erg nuttig. De nieuwe tips en tricks blijken vooral handig voor een eerste klantenopdracht die zal volgen na de opleiding.

Kortom, week 1 is wat ons betreft geslaagd! Het kickstart team is een enthousiaste bende. Ze gaan hun tweede werkweek in vol nieuwsgierigheid en verwachtingen.

Over de auteur:

Caroline Vandewal

Caroline is een van de drijvende krachten achter Ordina’s HR-beleid. Ze begeleidt de toepassing van HR-processen en ondersteunt collega’s in hun ontwikkeling. Integriteit en een positieve sfeer komen bij haar op de eerste plaats.