ORDINA BLOGT

Ordina goes to NDC London

12 Ordina consultants gaan naar NDC London

  • Pieter Nijs
  • 3 december 2013

Enkele weken terug kregen een 10-tal Senior .NET Consultants een leuke mail van Eli, onze Business Unit Manager. In deze mail stond dat we goed bezig zijn, altijd bereid tot een extraatje voor Ordina én het .NET Competence Center en dat we altijd klaar zijn om er een lap op te geven – zijn letterlijke woorden. Hij vond het tijd dat Ordina eens iets terugdeed: NDC London it is!! NDC London is één van de betere Microsoft-georiënteerde conferences in december in de Britse hoofdstad.

We krijgen van Ordina:

  • All Access Pass to the conference (2-6 december 2013 – dus incl. pre-conference)
  • Heen en terug met de Eurostar vanuit Brussel
  • 5 overnachtingen in een hotel in de buurt

Geweldig, een uitnodiging om 5 dagen naar NDC London te gaan! Dat belooft een fantastische week te worden. Zoals hierboven al staat, is NDC één van betere Microsoft georiënteerde conferenties, daar valt dus een schat van informatie te vergaren. Maar niet alleen dat, ook het ‘sociale’ aspect - met wat collega’s 5 dagen in Londen zijn – is minstens even belangrijk en interessant. Zo zijn we momenteel al volop aan het kijken welke avondactiviteiten we nog zouden kunnen doen: een musical bijwonen, nachtelijke bus tour, monumenten spotten, … noem maar op, in Londen is zovéél te doen! Of zullen we toch ook effe moeten gaan Christmas Shoppen voor onze vrouwen die we thuis achtergelaten hebben? Hoe dan ook, het belooft een fantastische 5-daagse te worden in één van mijn lievelingssteden!

Uiteraard zal er van onze uitstap wel één of meerdere blogposts volgen. Via de gekende sociale media – Twitter en Facebook – zullen er ook ‘live’ updates van onze avonturen verschijnen!

Leuk eindejaarscadeau'tje van Ordina! Merci!

 

Links

NDC London website

Ordina Belgium (LifeAtOrdinaBe) on Facebook

Ordina Belgium (LifeAtOrdinaBe) on Twitter

Over de auteur:

Pieter Nijs

Als .NET Software Engineer denkt Pieter steevast mee met de klant, zodat die de applicaties krijgt die hij ├ęcht wil. In zijn blogs zal hij zeker niet nalaten om de fun-factor bij Ordina rijkelijk aan bod te laten komen.